Alıntı
bu kadar vaktiniz varsa, buyrun uğraşın. yoksa, acilen plesk, directadmin veya cpanel kurdurun
Benim tamda buradan beklentim buydu, teşekkür ederim.Yorum yazan diğer arkadaşlara da şunu söyliyim, tabi ki server kurma işini ücretli olarak yapanlar olduğunu biliyorum, sağolsunlar bir iki kişi ücretli kurulum yapacaklarını söyledi ben onlara ters bir şey mi yazdım, teşekkür ettim ve beklediğim cevabın bu olmadığını kibarca söyledim. Benim amacaım bir plesk gibi bir panel kurmadan bu işi bir kaç ip ucu ile araştırıp kurulumu yapıp yapamıyacağımdı, arkadaş sağolsun zor olduğunu örnekle açıkladı ve önerisini yapdı, plesk kurdurmaya karar verdim zaten baştada amacım oydu. Yalnız benim bu işi ücretli yaptırmak istememem bir çok yoruma sebeb oldu. anlamadığım bir paylaşım platformu olan bu forumdan bir kaç ipucu veya kaynak tavsiyesi istemem bu kadar mı ters. Ben buraya kadar kendi çabalarımla kimseden ücretli yardım almadan geldim, belki bundan daha çok masraf yaptım ama bu yöntem bana bir çok tecrübe kazandırdı.Teşekkür ediyorum bütün yorum yazan üyelere.