Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu iş kebir hosttan ziyade kebir host'un host ettiği sitelerle alakalı
adam acemi hiç birşey bilmiyor bir şekilde shell yiyor bunla beraber sistemde ne kadar site varsa onlarda index yiyor
tecrübe ile sabittir.
kebirhost'un hatası ise şikayet edilen siteyi hala barındırıyor olması ve sunucu güvenliğini tam sağlamaması
Çok haklısınız, Shell yiyen sitenin tespit edilip sistemden uzaklaştırılması lazım.

Sunucularda düzen yok inanın bir yıgın site barınıyor barınan siterin hatti hesapı yok sunucular tıka basa site dolu, ve Hesaplar o kadar cokki zararlı insanların girme şansı daha yüksek oluyor.

Bunların bulunup aforoz edilmesi lazım sunucularda bir ceki düzen olması lazım, Kimse kimseyi kandırmasın Kebirhost türkiyenin hatrı sayılır firmalarından ama bu kadar amelece bir davranış cok üzücü inanin kac gün yalvardım karneli güncellemeleri için 2008 karnel var 2009 olsun istedim. Ama tamam yapacaz dediler bir türlü yapmadılar

Muhabbet ettigim her insan Melih bey aşık Diyor yemin ediyorum makara yapıyorlar ekmek yiyorsan hakkını vericeksin lütfen ya inanın çok üzgünüm gercekden sinirliyim.

Gece 5'de yattım sabah 8 gibi kalktım Benim sucum ne şimdi ?