Kod ile ilgili yerlerde bilgi aldığım, seo konusunda yardımcı olduğum bir arkadaşıma forumda seo hakkında bir kişi sorular soruyormuş. Arkadaşta takıldığı yerlerde bana soruyor ben cevaplıyordum. Neyse bir gün çocuğun biri forumda birisine yardım edecekya oyunlar kelimesinde zirvede çıkmak için backlink önemli değildir, siteniz kaliteli olduğunda zaten 1. sırada çıkarsınız dedi, aynı anda bunu yerin dibine sokup orda bıraktım. 1. sırada değil ilk sayfada bile çıkamazsın diyip. Herşey site değil pek çok etken var demeye kalmadan beni küçümsemeye çalıştı. Aynı anda da msn den takıldıklarını sorduğu kişiye forum çoluk çocuk kaynıyor. Baksana konuya ne yazmış diye tartıştığımız konuyu göstermiş. Sorduğu kişide bende takıldıklarımı ona soruyorum diyince çocuk konuda kimse kırılmasın diyip özür dileyip çıktı.

Şimdi ben bu kişi için forum ortasında 2004'de kısa donla benim forumumda post kasıp yaşını büyük gösterip hatunlara yazılmaya ve huzuru bozmaya çalıştığın zamanlarda seo ile uğraşıyordum diyemi yazmalıydım. Şu anda dahi yaşı 20- iken o zamanlar daha bi böyle hekır çağlarıydı. Terbiyesiz her yerde terbiyesizdir. Bir terbiyesizi bir kere gördüğünde aradan yıllarda geçse unutmuyor insan.

<Konudışı>
Nedendir bilmiyorum. User ile wm yi ayırmak lazım. Herkeş wm olursa işler cıs olur.

Bir kişi msn'den geliyor. Blogspot site nasıl açılır diye soruyor. Sonra para nasıl kazanabilirim diye soruyor. Sonra wp nasıl kurulur diye soruyor. Sonra bir soru daha soruyor, cevaplamazsanız döt oğlanı oluyorsunuz. Cevaplarsanız sonraki sorularını size sormaması için r10 a yönlendiriyorsunuz veya bu kişi bilgi alabileceğim bir yer varmı diye soruyor ve r10 a yine yönlendiriyorsunuz. Sizden öğrendiği 3-5 şeyle r10'a da gelince yılların webmasteri oluyor. İlk makalesini okuyup arkadaşlarından bir iki taktik kaptıktan sonra seo uzmanı olmuş oluyor ve tüm forum sanki onun oluyor.

Bu kişiler hem webmaster, hem seo uzmanı olunca göze batan kişiler mutlaka olur.
</Konudışı>