kardeş sana tavsiyem diğer siteyle uğraşmak yerine kendi sitenle uğraşırsan özellikli ilk sırada bir domain yaparsın hemde kimsenin hakkını yemeden alın teriyle birşeyler yapmış olursun. eğer seo işiyle uğraştıysan ve daha önce filtreye yada sandboxa onlarca siten düştüyse mantığı az da olsa kavrayıp düşmesini sağlayabilirsin ama ben derim bunlarla uğraşma sitenin özelliğini gücünü arttır. bazı şeyler görüldüğü gibi değildir yüzlerce siteyle yapamadığını onlarca sitede çok rahat yapabilirsin biraz deneyimle anlarsın ama kul hakkı ödenmez. bu zamana kadar bu yolu ne demedim ne denerim. haktan korkarım istesemde gününde filtereye sokabilicek şeyler biliyorum başıma gelmedi gelirsede denemem umarım sende zarar vermek yerine diğer yolu seçersin.....
bu sitede şunu da gördüm biz TÜRKİYE neden gelişmiyor biliyormusunuz . biz fesat insanlarız birbirimizin açığını yakalayıp nasıl aşağılarım peşindeyiz görüyorum tr site araştırıyolar adsenseden adamı banlatıcam uygunmudur. başkasının sitesinin reklamlarına çok tıklarız açığına bakarız hep önümüzü biz keseriz. tek dediğim şey yazık....