Arkadaşlar domainleri 1 tl de açık arttırmaya çıkaracağım kaç tl de kalırsa kalsın vereceğin. Alt limit yok. Maksat biraz piyasaya hareket gelsin.
İsimtescil Grubu - Domain Adı : mysohbetci.com
- Bitiş Tarihi : 06.04.2010
- Transfer Ücreti : Yok
- Minimum Fiyat: 1 TL
- Başlangıç fiyat:1 TL
- Minumum artış: 1 TL
- Bitiş Tarihi : Son tekliften 12 saat sonra
- Hemen Al : 40 tl
- Özel Notlar : Domain tr erişimine ben aldığım zaman kapalıydı açmanız durumunda ben aldığım zaman güzel backlinki vardı. Domainin erişime kapatılma sebebi free sms dağıtmak.
- Domain Adı : hitarkadas.org
- Bitiş Tarihi : 04.07.2009
- Minimum Fiyat: 0 TL
- Başlangıç fiyat:0 TL
- Minumum artış: 0,50 TL
- Hemen Al : 40 tl
- Özel Notlar : Domaini buradaki bir abim vermişti domain googledan banlıydı şu an değil diye tahmin ediyorum. Domain bedava geldiği için açık arttırması 0 dan başlayacak yani Sıfır derseniz ve domain size kalırsa yollayacağım.
Aysima.Com.TR - Domain Adı : aliye.org
- Bitiş Tarihi : 20.07.2009
- Hemen Al : 20 tl
- Özel Notlar : Domaini alırken çok büyük hayallerim vardı. Fakat domain ile ne projesine girdiysem şanssızlık eseri hostunda problem yaşadım ve yedeklerimi alamadım anladımki domain bana uğursuz geldi. Ondan veriyorum.
Godaddy - Domain Adı : KOPEKEVI.INFO
- Bitiş Tarihi : 28.07.2009
- Hemen Al : 20 tl
- Özel Notlar: Domaini birkaç gün önce gittigidiyor'dan aldım. Aldığım gün bir arkadaşın petshop'unun ismi ile aynı olduğu için orayı onun sitesi işyeri için site yapacaktık arkadaş ile merdivenlerden düştük o ayağını kırdı. Ben harici disk parçaladım. Dedik ki bu site bize uğurlu gelmeyecek dedik ve satıyorum.
- Özel Notlar2: Wordpress kendine has teması vardır.
Genel açıklamalar; - Tüm domainlerle beraber 30/11/2009 tarihine kadar geçerli 100 MB host paketi verilecektir. Sadece kopekevi.info kayıt tarihi doğum günüm olduğu için o 250 mb.
- Not: Başka domain için kullanamazsınız.
Kabul edilen ödeme şekilleri;
Ödeme Kurları; - 1 TL = 7 Kontur = 0,63 $ Paypal