Alıntı
Yani kısacası bi siten var ve senin bu sitende maç sunuyorsun site içieriğin ingilizce tüm ülkelerden ziyaretcin var doğrumu
Evet.Kısaca öyle
Alıntı
55k hitin tamamı mı farklı ülkelerden? En çok hangi ülkeden ziyaretçi geliyorsa ordan reklam koy. Ya da ingilizce koy direk.
Yabancı reklam şirketleri araştırıyorum google adsenseden kabul görene kadar.Html ile siteyi yürütürken hiç alt sayfa yapmıyordum.Sürekli index.html değiştiriyordum.Ama alt sayfam olsun ve google tarafından bulunsun istiyorum.Ondan dolayı wp gibi ya da özel script gibi profesyonel sisteme geçeceğim.

Host değiştiremez miyim? Tabiki değiştirebilirim ama ben turhost ile çalışıyorum ve onların sunduğu host hizmetlerinden ben bunu almıştı.Ama dediğim gibi yükseltebilirim.

Sanırım her şartta bu hostun yetmiyeceği kesinlişti sanırım.Bu konudan dolayı hepinize teşekkür ederim.Hostu ne kadar arttırsam da wp sanırım bana zorluk çıkartacak.Aslında wp tam olarak hiç kullanmadıysam da hep hoşuma gitmiştir.Artık ben de ya özel script yazdıracağım ya da aldığım duyumlara göre yüksek hiti kaldıracak drupal ya da dle sistemine geçeceğim.Anladığım kadarıyla.Gerçekten zamanını ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız.Çok teşekkür ediyorum.Hepinize aynı anda rep veremesemde bir kısmınıza + rep veriyorum.Diğerlerine sonra veririm artık.