1 ya da 2 gün önce 10 TL'ye aldığınız domainlere 1000 TL isteyerek, daha baştan kendi satışını baltalayan ve satışları imkansız hale getiren sizler değil misiniz? Şu forumda 100 konu açılsa, 2 tane domain satılıyor bu yüzden. Çılgın bir kar payı koyarak piyasanın neredeyse durmasına sebep olan da sizler olabilir misiniz acaba? Satılmayacağını bile bile ısrarla çılgın fiyatlarla konu açmakla aslında forumda kirliliğe de neden olan siz olabilir misiniz? Düşünün bakalım. Emeğe her zaman saygımız var, ve hep diyoruz ki emek verdiniz yakaladınız, makul fiyatlar isteyin ki piyasa canlansın, sizin de çarkınız dönsün.
Arkadaşım ben bu fiyatlara satıyorum. Asıl piyasayı öldüren aldığı domainleri reg fiyatının altına satanlardır. Ayrıca bu forumda benim bildiğim kadarıyla fiyatta bir sınırlama diye bir şey yok. İster 1 TL isterim istersem 1 Milyon TL. Eğer satılmazsa domain bende kalır. Süresini uzatmadıklarımı takip edersin düşerse reg fiyatına kapmış olursun. Yok eğer düşmezse hala benim olur. Lütfen tekrar söylüyorum. Bu şekilde yorum yapmayınız. Eğer alıcıysanız fiyat teklifi veriniz...