Selam arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım ben xpserkan yeni mybb destek sitesi kurucusuyum (mybbgrup.com),siteyi bazı nedenlerden dolayı çok erken hizmete kapattım bunun nedenini burda yazamıcam, belki ileri geri konuşanlar vardır arkamızdan ama bunlar hiç önemli deyil .!
buraya yazmamdaki sebeb Mybb'yi kimse küçümsemesin arkadaşlar görüldüğü gibi deyildir inanın bana,
1).EscapeLord arkadaşımız demişki vb takliti gibi evet aynen öle kökdizini vb'ye dayanıyor....
2).Reaksiyon arkadaşımız'da mybb'yi oldukça küçümsemiş yani ayıp etmiş ...
Açıklama:
öncelikle bana açığı olmuyan bi site söleyin bana diyinki bu site hack'lenmez diyemezsiniz çünkü kendinizi kandırmış olursunuz .!
mybb her nekadar vb benzeri bir yazılım olsada lisansız olmasıyla beraber gelen özellikleri çok zengin bir içeriğe sahiptir..,
gerek temalarıyla , gerek eklentileriyle,gerekse modifikasyonları ve ek sayfalarıyla çok gelişmiş bir yapıya sahiptir...
her türlü temayı ve eklentiyi az bir kodlama bilginiz varsa rahatlıkla çevirisini yapabilirsiniz idda ediyorum mybb vazgeçilmez olabilir sizin için ...
ben şimdilik bıraktım lakin tekrar geri dönücem ama bu sefer MyBB çok farklı olucak, konuda okudumda arkadaşın biri destek sitelerinin rekabeti kaliteyi artırıyor evet doru ve güzel bir söz dediği için teşekkür ediyorum kendisine..
geri döenersem MyBB nasıl olucak size küçük tüyolar veriyim vb'ye benziyor dediğiniz mybb tr çeviriside vb stilinde olucak.! ya mybb temaları ? temalar flash ile daha ayrı bir özellikle tasarlanıcak yani mybb'flash içeriğine sahip olucak düşünün eklentiler nasıl olsun ???
Aslında Küçümseme Değil ilk kurduğum forum mybb idi.ve 1200 felan üye çekmiştim o zamanlar tickhy kingwolf vardı hatırlarsın galiba o zamanlar avatar açığı yüzünden hacklendi.. O yüzden mybb'den vazgeçtim amaçım kötülemek değil sadece smf ile olan hit farkı yüzünden açıklama yapmamdı.