Burada size kullandığım sistemlerin eksilerini ve artılarını anlatacağım umarım faydalı olur bu bilgiler . İlk 3 siteden ödeme aldım diğerleride kullanıpda ödeme almadığım yerlerdir.

1- Uploading.com
+ Yayınlayacağınız dosyaların yurtdışı hiti yüksekse 1 k downloada 10 dolar veren bir sistem . Türkiyeden indirmelere 10 k downloada 7.5 dolar veriyor güzel bir rakam bana göre.
+ Sizin yayınladığınız dosya üzerinden birisi üyelik satın alırsa kazançlarını sizinle bölüşüyorlar.
+ Dosyalarınız kolay kolay rapid gibi bir iki şikayetle silinmiyor.
+ *****,marez izinleri her ne kadar yok deselerde kendilerine ait diğer forumda bunların sorun olmadığı açık bir şekilde ifade ediliyor. Bu tip sitelere yüklenen dosyaların illegal olduklarının farkındalar o yüzden yapın ama fazla çaktırmayın diyorlar
+ Forumlarda istek yaparak rapid remote uploader eklentisini açtırıp rapid linklerini yazıp uploding linklerine çevirebiliyorsunuz.
+ Ödeme konusunda sorun çıkarmıyorlar ilk ödeme biraz geç olabiliyor . (ilk ödememi 9 günde aldım)
- Upload konusunda sorunları var biraz malesef bazen çileden çıkarabiliyor insanı.
- Free kullanıcıları indirme hızları çok düşük tamamen üyelik sattırmaya yönelik politikaları var.
- 30 gün indirilmemesi durumunda dosyalarınız siliniyor. En büyük eksisi bu bence.
- En az 30$ olunca ödeme alabiliyorsunuz buda baya can sıkıcı bir olay.
- Free user olarak en fazla 100 MB dosya yükleyebiyorsunuz
Üye olmak için (Refli) = Uploading.com - The best free file hosting service!
Üye olmak için = Uploading.com - En iyi dosya sunucu hizmeti!

2- Ziddu.com
+ 1 k downloada 1 $ veriyorlar ve minumum ödeme sınırları 10 dolar.
+ Site üzerinde mp3 dinleme ve video izleme özelliği sunuyorlar.
+ Acemi kullanıcıların bile rahatlıkla dosya indirebileceği bir dosya indirme bölümleri var.
+ 90 gün dosyalarınız indirilmemesi durumunda siliyorlar oldukça uzun bir süre.
+ 200 MB dosya upload sınırı var
+/- Dosya indirme hızları makul bir seviyede
+/- Her ayın belli bir günü ödeme yapıyorlar ayda bir sefer. Ne zaman ödeme yapıcakları panelinizde yazıyor.
- Şikayet üzerine dosyalarınızı çok kolay siliyorlar . Dosya silme konusunda rapid gibi gıcıklar.
- Upload hızları düşük malesef.
Üye olmak için (Refli)= LN|)@F]1]Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu
Üye olmak için= World's Leading Image,Video,Audio and Document Sharing Portal

3 Easy-share.com
+ Upload ve download konusunda çok iyiler ücretsiz üyelere hız sınırlaması koymuyolar . Dosya indirirken 20 saniye bekleme süresi sunuyorlar free kullancıılar için bir daha dosya indirmeye kalktığınız 500 saniye bekleme süresi oluyor.
+ Dosyalarınız 90 gün indirilmemesi durumunda siliniyor oldukça uzun bir süre . En güzel yanı şikayetleri sanki hiç umursamıyorlar Dosyalarınız kolay kolay silinmiyor.
+ En az ödeme 10$
- Bir kereye mahsus en az 1 aylık üyelik almak zorundasınız yoksa ödeme çekemiyorsunuz.
- Türk telekom tarafından girişi yasaklanmış bir site dns değiştirmeyen kullanıcılara sıkıntı çıkarıyor bu yönden.
- Ödemelerini biraz geç yapıyorlar düzensiz bir ödeme planları var malesef o yüzden size 1 hafta veya 2 ay gibi bir zaman içerisinde diyebilirim ama yapıyorlar kesin paranız kalmıyor.
- 100 Mb dosya upload sınırı var
Üye olmak için(Refli)= Free File Hosting. Upload and share your files.
Üye olmak için = Free File Hosting. Upload and share your files.

4 Netload.in
+ İndirme ve upload hızları mükemmel . Rapide şu aralar rakip gösterilen en büyük firma olarak göze çarpıyor.
+ 20k puana 25$ veriyorlar ve 100 dolara kadar çıkabiliyor bu rakam (Çalışma sistemlerini bek anlayamadım ingilizcem iyi olmadığı için o yüzden sizi yanıltmak istemem kontrol edin yinede)
+ 90 gün dosya barındırma süresi veriyorlar bu süre zarfında dosyalarınız inidirlmezse siliniyor.
+ 400 MB dosya upload sınırı var
+/- Ödeme bölümünde en az 25$ da ödeme yapıyoruz diyorlar ama 50$ olmadan çekemiyorsunuz o yüzden ölme eşşeğim ölme deyip çalışmayı bırakabilirsiniz. Ödeme konusunda sorun çıkarmadıklarını duydum ama paranızın içieride kalmayacağı bir şirket.
- Dosya boyutunun en az 100 mb olması gerekiyor puan kazanmanız için bu miktarın altındaki dosyalardan puan kazanamıyorsunuz.
- Şikayet üzerine dosya silme konusunda rapid kadar hassas olmasalarda yinede kolaylıkla dosyalarınızı silebiliyorlar.
Üye olmak için (Refli) : Netload Serious Filehosting - Netload
Üye olmak için : Netload Serious Filehosting - Netload

5- Uploaded.to
+ Ödeme almadım ama kaliteli bir file hosting şirketi ödeme konusunda sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
+ 250 Mb dosya upload sınırı var
+/- Dosya upload konusunda en iyi file hosting sitesi diyebilirim ama birde indirme konusunda bu kadar iyi olsalar free çile çektirmek istiyorsanız bu sistemi kullabilirsiniz download konusunda berbatlar.
- 10 k downloada 5.5 euro deselerde inanmayın abidik kubidik bir sistemleri var 24 bin download yapılmış hesabımdan biriken para 9 euro . Rusya ve almanyadan indirmelere daha fazla kazandırdıklarını söylüyorlar ama pek inandırıcı gelmedi benim sunduğum dosyaları yurtdışındanda indirenler var ve bu kadar para birikmiş hesabımda o yüzden pek güvenmeyin bu verdikleri rakama.
Üye olmak için : uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
6- Up-file.com
+ Dosya download ve upload konusunda iyiler free kullanıcıları pek sıkıştırmıyorlar.
+ 90 gün dosya barındırma süreleri var indirilmemesi durumunda siliniyor linkleriniz.
+ 2 GB dosya upload sınırı var
+ Kazancınız 5$ olunca çekebiliyorsunuz
+/- Siteye kayıt ettiğiniz paypal hesabınızı değiştirmeniz durumunda 10 gün ödeme çekemiyorsunuz. Güvenlik açıcısından + gibi görünsede yanlışlıkla değiştiğinizde sıkıcı olabiliyor.
+/- Gelelim en can alıcı noktaya 1 k indirmeye 5$ gibi göz boyama bir rakamla milleti üyelik almaya itiyorlar ve belli bir seviyeye kadar gelsin paralar diyorsunuz ama dosyalarınızın indirme sayısı belli bir rakamın üstüne çıkınca bu sefer sizden belli bir rakam paralı üye yapma zorunluluğu getiriyorlar ve kazancınız düşmeye başlıyor o yüzden dikkat edin.
+/- Ödeme alan birkaç arkadaşın koyduğu resimleri görüp üye oldum 5 gün oldu ödeme istedim hala yapmadılar o yüzden kesin bişe demiyorum ödeme alırsam buraya sonucu yazacağım
- Yeni yeni adını duyuran bir site o yüzden pek güven vermiyorlar.

7- Share-online.biz
+ Rapidshare,netload ve uploaded sitelerinden remote upload yaparak dosya çekebilirsounuz (Hiç kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum)
+ 1 k downloada 1 euro veriyorlar
+/- Dosya upload ve download hızları iyi
- En az 20 euro olunca paranız çekebiliyorsunuz
Üye olmak için (Refli) = Share-Online.biz - Share your files Online
Üye olmak için = Share-Online.biz - Share your files Online

8- Enterupload.com
+ 10 k downloada 20 $ veriyorlar
+/- Download ve upload hızları iyi bazen upload ederken sorun çıkarabiliyor sistem yoğunluk olunca
- Yüklediğiniz dosyaları 30 gün barındırıyorlar indirilmemesi durumunda siliniyor.
- 100 gb dosya yükleme sınırınız var
- Piyasada yeni yeni ismi duyulmuş bir yer o yüzden garantisi yok.
Üye olmak için (Refli)= EnterUpload - Easy way to share your files
Üye olmak için= EnterUpload - Easy way to share your files

Hotfile.com
megashare.com
megaupload.com (Kendini kanıtlamış bir site türkiyeden girişler yasaklı ama)
filefactory.com
depositfiles.com (Kaliteli bir site fakat Türkiyeden indirilen dosyalara ödeme yapmıyor sanırım yinede kontrol ediniz)
egoshare.com
kewlshare.com
uploadbox.com
uploadline.com
flyfile.us
uploadjockey.com
bitroad.net
duckload.com
file-rack.com
turboupload.com
sharingmatrix.com
Storage.to (Şu aralar favori olan file hosting sayfası 2009 da açıldığını göz önüne alırsak şuan için güven vermiyorlar)
Şuan için aklıma gelenler bunlar yenilerine karşılaştıkça listeye ekleyeceğim . Sizin bildiğiniz ve listede olmayanlar varsa söleyin listeye ekleyelim maksat insanlara yardımcı olabilmek
Not: İlk dokuzda belirttiğim siteler Türkiye` den indirilen dosyaları sayıyorlar.
Bu sitede yazdığım sitelerin hepsinin %100 garantisi var demiyorum sonuçta ödeme yapanlar var yapmayanlar var . Karşılaştıklarımı ve ödeme aldıklarımı yazdım zamanla günceller listeyi güvensiz olanları yazarsınız ona göre kara listeye alırız ve insanlar daha bilinçli hareket eder.
Bu sistemleri kullanırken hangi ülkelere ne kadar ödeme yaptıklarına dikkat edin . Büyük bir çoğunluğunda Türkiyeden indirilen dosyaları saymıyor.