mika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle teşekkürler siteye büyük saldırılar altında ise demişsiniz bunu nasıl anlarız,islami içerikli bir site olduğundan seveni olduğu kadar düşmanıda çoktur muhakkak bir saldırı varmıdır bilmiyorum ama virüs girdiği bir gerçek.
ikinci mms derken şunu kastedmiştim videoları yüklemeden ileri geri alabilmek istiyorum bunun için mms serverlar bu işi yaptığını sölediler onun için mms istedim tabi fiyatı uygun olursa bu özelliğin adı bumudur yani multimediaservermıdır yada bunu başka türlü çözebilirmiyim fikir verirseniz memnun olurum.
vps demişsiniz,daha önce hiç vps kullanmadım ama netten biraz araştırdım,örneğin windows kurulu bir vps satın aldım bunun kullanımı local de örneğin xampp kurup çalıştırmak gibimidir,teknik destek veriyomusunuz ,ikincisi bu vps de antivirüs programını sizmi kuruyorsunuz mesela yarın virüs girdi yada saldırı olduğunda ben napıyım kardeşimmi deniyor yani bunun güvenliğinden kim sorumlu oluyor ve nasıl yapılıyor ikincisi bu vps de hız konsunda nasıl bir artısı oluyor,silencegate teşekkür ediyorum bize bir kapı açtı bakalım uygun olursa bu kapıdan girmek mümkün olabilir sizinde yardımlarınızla tabi.
Yanlız şöle bir durum söz konusu bu siteden çok kişi istifade ediceği için kesintiler ve böyle virüs v.s gibi sorunlar çok başımızı ağrıttı ve strese soktu, ayrıyetten hocamızın ismide küçük düşüyor tabi bununda sıkıntısı var lütfen teklif veren arkadaşlar yukarda yazdığım kriterleri göz önünde bulundurarak fiyat verirse çok memnun olurum sonra tekrar başımız ağrımaz inşaAllah ,tabiki süreklilik çok önemli ama fiyatta benim için önemli bir kriter arkadaşlar ,dolandırıcılık yapanda söz verip yapmıyanda Allah c.c bulsunlar daha nediyim.Çok canımızı yaktılar söylencek çok söz var ama neyse
Merhabalar tekrardan,

Siteye büyük saldırılardan kastım, botnet diye tabir edilen büyük çaplı ataklardır, bu ataklar genelde sitenizin kapalı kalması için yapılır.

Ben windows VPS sağlamıyorum, ama, eğer unmanaged servis alıyorsanız kendiniz, full managed servis alıyorsanız hizmeti sağlayan kişinin size antivirüs kurması gerekir.

VPS olayı da aynı sizin söylediğiniz gibi, lokalde program kurup çalıştırmaya benzer.

Olası bir saldırı durumunda, büyük ihtimalle diğer kullanıcıların selameti için sunucunuz kapatılır ve saldırının geçmesi beklenir. Zira bunun yapılmaması durumunda VPS ana sunucusu gelen saldırılardan etkilenir ve diğer kullanıcılar da işlem yapamazlar.

VPS'te hız konusuna da gelince, sistemden sadece sizin kullanımınız için ayırılmış kaynaklar vardır, işlemci, bellek, disk vs.. Bu sanal sunucuda (VPS) sadece sizin siteniz yayın yapacağı için paylaşımlı hosting ve reseller hostingden daha iyi verim alırsınız.

Selametle..
Sezer.