Emre ile Okan ne alaka? Biz onlardan bahsetmedikki onlarin benim kalbimde hic bir yeri yok. 1.yaptiklari Avrupa'ya gitme hevesiyle sozlesmeleri bitince Galatasaray'a para kazandirmadan Inter'e gitmek oldu. 2.olarak Okan Buruk BJK ve GS ayni ucreti verirken BJK'ye gitti. 3.'su Emre dogustan fenerli cikti. Peki Hasan Sas napti? En parlak yillarinda 2002'de Milan,Werder Bremen gibi buyuk takimlardan teklif gelmesine ragmen Galatasaray'da kaldi 2007-2008 sampiyonlugunda hepsi gozyasi doktu. Her maca gidiyosan gormussundur Denizli'den gol haberi gelince Hasan gol'e gidiyodu sevincten topu birakti basladi aglamaya. Bu oyuncu jubile maci yapsa sadece 5 bin kisi mi gelir diyosun? ben diyorum saha dolar.
sözümü geri alıyorum 5 bin kişi bile gitmez,Kapalı tribünde sebahattin abi ve yılmaz başkanla saha içinde kavgalarına şahit oldum,hatta necati'nin uçakta dayak yeme olayında Hasan Şaş'ta yiyecekti dayağı son anda yemedi.
Numaralı tribünden edilen küfürler hala kulaklarımda.....
Milan veya başka takımlara gitmeme nedenine gelince,gidenleri gördük ilk 11 giremeyipte ruhi bunalımlara düşüp neredeyse Küçük emrah gibi ağlıyacaklardı.
Bu ülkede gerçek Galatasaray'lı Tugay Kerimoğlu ben öyle görüyorum.
Neyse konuyu uzatmıyım,paralarını aldılar (milyon dolarlar) ve Galatasarayımıza hizmet ettiler,başarılar elde ettiler bizleri mutlu ettiler ama yolun sonu geldi.
Game Ower