Merhaba

warez linkleriniz (yetişkin içerik hariç) 32 yabancı siteye gönderilir. Sitelerin linkleri ekteki dosyada var.

İki farklı şekilde linkleri post ediyorum.

1.si Siz sadece konu adı ve linkleri veriyorsunuz, içeriği ben ekliyorum. Bunun fiyatı;
  • 100 konu 32 farklı siteye 20 lira
  • 200 konu 32 farklı siteye 35 lira

2.si Siz açılacak konuları olduğu gibi veriyorsunuz. Ben sadece kopyala/yapıştır şeklinde 32 farklı siteye post ediyorum. Bunun fiyatı;
  • 100 konu 32 farklı siteye 15 lira
  • 200 konu 32 farklı siteye 27 lira

Dikkat! bu 32 farklı siteden sadece 20tanesine garanti veriyorum. Yani linkleriniz en az 20 en fazla 32 siteye gönderilecek...

Ödeme: İş bankası

İşleriniz en geç 3 gün içerisinde teslim edilir. Genellikle 1 gün içinde iş biter. İşe başlama süresi ücret hesabıma yattıktan 3 saat sonradır. Ücret hesabıma yattıktan 3 saat sonra başlayan 3 günlük süre içinde işi bitiremezsem paranızı geri iade ederim. Attığım linklerde hediyeniz olur

Konuyu kendi yazacak olan arkadaşlar için; Bazı sitelerin kendilerine ait kuralları var. Bu kurallar çerçevesinde yazılmamış olan konuları göndermem.

Kendi istediğiniz sitelere link göndermem için önce siteleri incelemem lazım. Siteyi inceledikten sonra her site için 2lira ek ücret alarak o sitelerede post gönderirim...

Linkler benim üyeliğim üzerinden gönderilecektir. Kendi üyeliğinizin açılmasını ve linklerin o üyelik üzerinden gönderilmesini isterseniz ek ücret talebim 5lira dır.

50 mesaj sınırında olanlar için siteler.txt dosyası; RapidShare: Easy Filehosting

iTrader 20nin üstünde ve %100 olanlara iş sonu ödeme!

Lütfen konu baltalamayalım...

İyi günler...