Hayırlı günler diliyorum öncelikle,
İstediğiniz şartlar bir reseller için gayet ağır şartlar, en düşük haliyle VPS almanız yararınıza olacaktır.
MMS özelliği demişsiniz, bu argüman site içeriğinize dahildir sanıyorum, servis sağlayıcınız site içeriğinizle ilgilenemez.
son olarak da saldırılara değineceğim, eğer siteniz büyük saldırılar altında ise, sıradan bir sunucu da işinizi görmeyecektir, özel olarak donanımlandırılmış saldırı korumalı sunuculardan hizmet almanız gerekir, kaldı ki bunun fiyatı da hatırı sayılır rakamlara ulaşmaktadır.
İyi çalışmalar diliyorum.
öncelikle teşekkürler siteye büyük saldırılar altında ise demişsiniz bunu nasıl anlarız,islami içerikli bir site olduğundan seveni olduğu kadar düşmanıda çoktur muhakkak bir saldırı varmıdır bilmiyorum ama virüs girdiği bir gerçek.
ikinci mms derken şunu kastedmiştim videoları yüklemeden ileri geri alabilmek istiyorum bunun için mms serverlar bu işi yaptığını sölediler onun için mms istedim tabi fiyatı uygun olursa bu özelliğin adı bumudur yani multimediaservermıdır yada bunu başka türlü çözebilirmiyim fikir verirseniz memnun olurum.
vps demişsiniz,daha önce hiç vps kullanmadım ama netten biraz araştırdım,örneğin windows kurulu bir vps satın aldım bunun kullanımı local de örneğin xampp kurup çalıştırmak gibimidir,teknik destek veriyomusunuz ,ikincisi bu vps de antivirüs programını sizmi kuruyorsunuz mesela yarın virüs girdi yada saldırı olduğunda ben napıyım kardeşimmi deniyor yani bunun güvenliğinden kim sorumlu oluyor ve nasıl yapılıyor ikincisi bu vps de hız konsunda nasıl bir artısı oluyor,silencegate teşekkür ediyorum bize bir kapı açtı bakalım uygun olursa bu kapıdan girmek mümkün olabilir sizinde yardımlarınızla tabi.
Yanlız şöle bir durum söz konusu bu siteden çok kişi istifade ediceği için kesintiler ve böyle virüs v.s gibi sorunlar çok başımızı ağrıttı ve strese soktu, ayrıyetten hocamızın ismide küçük düşüyor tabi bununda sıkıntısı var lütfen teklif veren arkadaşlar yukarda yazdığım kriterleri göz önünde bulundurarak fiyat verirse çok memnun olurum sonra tekrar başımız ağrımaz inşaAllah ,tabiki süreklilik çok önemli ama fiyatta benim için önemli bir kriter arkadaşlar ,dolandırıcılık yapanda söz verip yapmıyanda Allah c.c bulsunlar daha nediyim.Çok canımızı yaktılar söylencek çok söz var ama neyse