1999 yılından beri muzikle aktif olarak ugrasıyorum hiç ders almadım kendi arastırmalarımla azimle bayagı sey ogrendim gamlardan notalara kadar akor kurulumları transpozeye kadar herseyi biliyorum ankarada gecmiş senelerde sahne aldık kavel rock barda kum saati olarak hala duruyormu bilmiyorum genelde ekipmanım ibanez rg350dx, boss ds-2, artec cool drive, line 6 echo park v.s. demek istedigim ilk sey malzeme çok onemli kötü gitarla insan azmni kırabilir 150 tl lik bir elektro ile 1000 dolarlık fender bir olmaz fenderi elinize aldıgınızda farkını anlarsınız size calma sevki verir zevk alırsınız calarken ilk başta azim ve istek olmalı insanın içinde basarabilecegine inanmalı ilk basta belki ogrenene kadar idareten bir marka alınabilir ama gelştirme aşamasında paranızı biriktirip sabırla bir kez alın iyi bir gitar alın derim sahneye ilk çıktıgımda elimde Cort X6 elektro ibanez var simdi arasındaki fark inanılmaz zaten cort kötü demiyorum ama iyi bir cort gitar 1000 doların üstünde profesyonel olanları

sabır ve azim sart bu yolda insan yeterki ben basaracagım desin yapamayacagı sey yok bence saygılar...