Öncelikle merhabalar;
Konudaki tüm mesajları okudum. Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar Ramer nickli arkadaşı gerek yaşından gerek "q" harfinden dolayı gerekse sitenin tasarımıyla eliştirmişler. Evet arkadaşlar konuda elbette eleştiri yapabilirsiniz. Sonuçta burası forum sitesi ama biraz daha yorumlarımızı düşünerek yapalım. Ramer arkadaşımızın yerine kendinizi koyun lütfen. Siz hiç mi böyle hatalar yapmadınız??
Eleştirilerim;
İlk olarak belirteyim; Sitende trojen var. Analiz sayfasında bulunuyor.
1. Webmasterların en sevmediği şeylerden biriside w, x, q harflerinin kullanılmasıdır. Türkçe'de bu harfler yoktur çünkü. Bu kadar üstüne gelinmesinin sebebi de domaindeki "q" harfidir. Diğer arkadaşlarım gibi bende bu konuda aynı fikirdeyim. Bu domain ismiyle sitenin tutacağını sanmıyorum. Sırf domain ismi yüzünden tutmayan bir çok site var ve bu sitede büyük ihtimal onların arasına girecektir. Yeni bir domain ile bu işe tekrar başlarsan gerekli ekibi çok çabuk şekilde bulur ve siteni düzene sokarsın.
2. Yazı stiline dikkat et. Webmasterların en sevmediği şeylerden birisi de yazı stilidir. Büyük küçük yazmak yerine düz bir yazı yazsan daha iyi olur.
3. Sitenin temasını hemen değişmelisin. Çok göz yorucu renkleri var. Sade ve düzenli bir tema kullanırsan daha iyi olacaktır siten için. Webmaster sitelerine dikkat edersen Hep sade temalar kullanılmaktadır..
4. Siteyi reklam vermeden tutturman uzun zaman alıcaktır. Sitenin domainini değiştir ve ekibini kur. En kısa zamanda google ve webmaster sitelerinde reklam ver.
5. Sitene baktım ekiplere başvuranlar genellikle 14 ve 17 yaş gruplarında. Biraz daha büyük ve deneyimli kişilerden yardım alırsanız daha iyi sonuçlar elde ediceksinizdir.
Aklıma gelenler bunlar..
Yazımı sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim..
Saygılarımla..
Yasin Cengiz COŞKUN...