Marlboro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu cins'i alıcak kadar bütçeniz yok ise bakmanızda zor olucaktır. sonuçta hiç yoksa aylık 200-300 Tl ortalama bir masraf gerektirebilir heleki aldığınız köpek belli bir mamaya alışmış ise aldıktan sonrada onu almalısınız her cins evdeki yemeği yemez mesala bende bir tane amerikan pitbulu vardı kuru ekmek verirdim yerdi eş , dost kemik vs gibi şeyleri yollardı babamın arkadaşı lokanta işletiyordu o akşamları büyük bir poşet ayırırdı onlar gelirdi falan maddi olarak pek sıkıntı çekmiyordum ama bu imkanlar sizde yok ise maddi olarak cebinizden paralar çıkabilir ve belli süre sonra bakamazsanız köpeğe yazık olur onun için bütçenizi düşünün aylık veya yıllık alıcağınız köpeğe ne kadar bütçe ayırabilirsiniz onun muhasebesini yapın ve daha sonra karar verin derim.
Yuva Arıyoruz − Yuva Arayan Köpekler
bu linkte ücretsiz olarak köpek dağıtılıyor güzel ve bakımını üstelenecek kişilere veriliyor isterseniz burayada bir göz atabilirsiniz.
Linkteki yuva arayan köpekleri ve yuva arama sebeplerini görünce gerçekten içim parçalandı. Sitemin bir tanesinden direk duyuru ekledim umarım işe yarar.
Konuyu açan arkadaşım umarım buradan isteğine uygun bir köpek bulur ve beslersin.