savcılıga versem ne olcak ki aynı seyler bir kere insan gururuna yedıremez ya haram haksız kazanç çok şükür inanan insanlarız rabbime haval ediyorum gozlerimin emeklerini yıyen bu sahsı r10 dan atılmış zamanında tam bir ******** herkese saldıran tek başına lider olmak isteyen feminist ruhlu bir herif sadece şunu soyluyorum rabbim adaleti sever sagolsun okadar kardesım pm atmıs ver adresi nasıl kapatılır site görsün diye onlarada teşekürlerimi sunuyorum kotülük yapanın yanında asla kar kalmaz elbet girer sanbox a ozaman belki akıllanır allahından bul insan gibi yarıs olayın zevkı bu deilmi kıyasıya rekabet ama adilce durustce kac saat kapanırsa google alır sıtemı ılk sayfadan ? 3 saat 4 saat kapanmalara alırmı sıtemı?
Web sayfanızın köklü bir site olması , sağlam içerik olması, backliklerin sağlam olması bu gibi unsurlar sizin kaç saat kaç gün dayanabileceğinizi belirler, bu unsurlar sitenizin can suyudur.
Bu tarz yolları uygulayan kişiler bu dünyaya da ahir hayatında ALLAH ' ın azabından kurtulamayacaktır. Kul hakkı yemek bu kadar kolay oldu.
Benim de web sayfama spam sitelerden backlink alınıyor, ama elimden birşey gelmiyor.