Arkadaşlar başınıza kötğ bir olay gelmiş veya normal bir olay gelmiş siz gelip buraya x firması rezaleti y firması sahtekarlığı diye yazıyorsunuz.
Hali hazırda sizlerin bunu yazdığını gören yamyam tabirine uyan akbabalar üşüşüp hemen tabi öyle şöyle böyle deyip ayağı kayan arkadaşımıza vurma eğilimine giriyorlar.Niyetleride gayet açık iyi görüneyim belki birşey satarım

Ben 7 yıldır internet sektöründeyim.Bu sektörde Hosting,Reseller,Domain,Dedicated,Tasarım vs ne işi yaparsa yapsın hiçkimse üç kuruşluk ve bir iki sefere mahsus çıkarı için kimseyi mağdur bırakmaz.Sorun yaşayan arkadaşlarımız birazda hatayı kendilerinde arasınlar lütfen.
Bunun yanında akbaba diye tabir ettiğim arkadaşlarıma sesleniyorum nasıl olsa birgün sizde o duruma düşersiniz.Pek hoş olmuyacak bir benzetme ama tuvaletlerde yazar ya hani; "Nasıl Bulmak İstiyorsan Öyle Bırak" diye...
Sizde birgün zorda kalırsanız içbir kabahatiniz olmadan nasıl bir durumda kalmak istiyorsanız burada zorda kalan arkadaşlarımıza da lütfen yardımcı olalım.
Benim herhangi bir kuyruk acım yok herhangi bir derdimde yok ama inanın böyle yazılan şeyleri okuyunca insan üzülüyor adam 10 15 yıldır piyasaya emek vermiş çömezin birisi çıkıor x rezaleti y sahtekarlığı diye konu açıor akbabalar üşüşüyor adamın itibarı zedelenior.
Lütfen bu tür durumlarda kendi çıkarımızdan önce insanları düşünelim uzlaştırmayorsak insanları gereksiz yere körüklemeyelim.
HAYIRLI GECELER DİLERİM HERKESE BU YÜZDEN BU SİTEDEN BAN YİYECEKSEMDE ADMİNLERİN MERHAMETİNE