Öncelikle güzel bir yer seçmişsin arkadaşım.Geçen seneki tatilimi burada geçirdim yalnız biraz pişman oldum.Neden mi? Çünkü Marmaris'te bir gece kulübüne veya bara girebilmen için yanında mutlaka bir bayan olmalı.İnan sokmuyorlar içeri.Zar zor bir İngiliz buldum arkadaşım da Rusya'dan yeni gelmişti o da bir Rus buldu girdik içeri.Hele Club Arena 'dan içeri adım atman için kapıdaki korumaları aşman lazım yanında bayan olsa bile sokmuyorlar bazen.Böyle çok şahit oldum.Hatta geçen sene Club Arena'nın kapı korumalarıyla tartışmıştım yanımda çok alımlı bir yabancı bayan vardı ama sanırım biraz fazla alımlıydı bana göre Adam önce sokmadı gitti geldi kimlik istedi felan sonra biraz sesim yükselince girdim içeri.Ama girdikten sonra da iş bitmiyor Club Arena'dan içeri.İçerde köpük partileri var garsonlar deli gibi koşturuyor havada kapıyorlar elinde mutlaka içki bardağı olmalı ve bitirmemelisin yoksa büyük maliyetlerle çıkarsın dışarı hele yanında bir de bayan var olduğu için

Yalnız sahil kısmındaki barlar biraz daha esnek bu konularda.Barların çıkış kapılarını tam yoğun olduğu sıralarda yoklamalısın herkes çıkarken içeri sızabilirsin.3-4 gece bu şekilde içeri sızdığımı hatırlıyorum.İçerde zaten herkes 4 köşe.Girer girmez boşta bir bayan bulun yavaştan yanaşın.Garson geldiğinde sevgili konumunu alın.Yoksa nasıl içeri girdiğini sorup başının etini yiyorlar.

Kısacası Marmaris Türk turistlere göre değil.Tamamen yabancı sermayeye çalışıyor.15-20 tane erkek yabancı turistler barlara kulüplere rahat girebiliyor ama bizleri sokmuyorlar.

Benden bu kadar