seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır anlamadığım, madem çözümü biliyordunuz niye yazmadınız? Benim çözmemi mi beklediniz? Bildiğiniz halde söylememeniz ve üstüne şunları kullansan demeniz, bana farklı şeyler düşündürür kusura bakmayın. Ayrıca Yakup hoca ile ne alakası var onu da anlamadım. O böyle bir şey yapacak olsa, ya mail ile yada pm ile böyle böyle olsa daha iyi olmaz mıydı derdi. Hatta bende böyle çözdüm derdi. Karşılaştırıp, en doğrusuna karar verirdik.
konu 5dk önce dikkatimi çekti ve ozaman okudum. konuyu yeni gördüğüm aklına gelmedi sanırım hiç? hatta çözümü yazmayıp sitenize link vermişsiniz oraya bile baktım acaba nasıl çözdünüz diye zira wp deki kodlamalarınızın farkındayım fakat sizinde dediğiniz gibi bi konuda fazla bilgi ukalalığı gerektirmiyor!

https://www.r10.net/1058650439-post12.html

buyrunuz. keşke bu arkadaşımızada "madem çözümü biliyordunuz yazsaydınız ya" deseydiniz

neyse artık yazmıyorum kusura bakmayın. tekrar söylüyorum size ucfirst yerine neden strtolower kullandınız demekle ve bazı sorunları nasıl aştınız diye sormakla hata etmişim.

kolay gelsin