Neden istemediğin bölümde okuyacaksın ki bizim arkadaşlardan fizikle , biyolojisi 1 olan biri sayısalda şuan ortalamana göre gidebilirsin istediğin yere.
arkadaşım 4 zayıfım var, Şuanda ki durumum; Sınıf tekrarı.
Zamanında tek ders yüzünden 10. sınıfta istediğim alana girememiştim. Bu yüzden seni çok çok iyi anlıyorum. Kaldığım ders alta alınmadı ama alana girebilmek için bu dersi vermek zorundaydım. Veremedim. Hâliyle 10. sınıfta istemediğim bir alan okudum. Adama çok kötü koyar, zamanla okula boş yere gittiğini düşünürsün vs. Fakat tüm bunlara rağmen 10. sınıfın iki döneminide başarı belgesiyle bitiren iki 1.'den biriydim. Yani sana tavsiyem geleceğe yönelik ideallerin var ise ( üniversite vb. ) her alanda yapabilirsin. Unutmaki 1 sene kaybetmek, hayata 1 sene geç başlamak demektir.
Ben, kendim istiyorum bilerek tekrar okumayı... Ne pahasına olursa olsun; Kendi hayatım, Hayatıma 1 sene bile geç başlasam o geç başladığım 1 seneyi telafi etmem için elimden ne gelirse yapacağım. Şuanda inanın; Yakınlarım "sen bilirsin", Ailem "derslerini vermeye çalış" diye ısrar ediyorlar.
Aklımdaki olay; Zayıf derslerimi sınıfımı tekrarlarsam tekrardan göreceğim, bu yüzden nekadar olsa bildiğim dersler olacak ve bu derslere biraz daha sıkı sıkı tutunursam benden iyisi olmaz diye düşünüyorum. Gerekirse kendim bi' yerlerden çabalar ne yapar ne ederim bi' "özel öğretmen" tutarım takıldığım dersler üzerine saatlik iyi bi' çalışma çıkarmaya çalışırız.
Arkadaşlar, okulun anlamını, okumayı yeni yeni anlıyorum. Önceden "internet var, internetten hayatımı kurtarırım" diye düşünürken; son zamanlarda 1 arkadaşımın bana çok incelikleri söylemesi beni büyük düşündürdü ve böyle bi' düşünceye götürdü.
Lütfen durumumu anlayın.