merhaba
toplu sms satışı yapabileceğimiz bir script yazdıracağız. örnek olarak google a toplu sms yazın çıkan sitelere bakabilirsiniz. ben basit bişey istiyorum. toplu sms sitesinde olabilecek standart özellikler olsun yeterli. önemli olan süre. daha önce böyle bir site yapan varsa hazır olarak alırsak daha iyi olur. özelliklerini aşağıda yazacağım. php, asp veya asp.net olabilir. p.m ile veya burdan süre ve fiyat verin lütfen. siteme toplu sms eklentisi istemiyorum. toplu sms satışı yapabileceğim bir script istiyorum. lütfen buna dikkat edin teklif verirken. sms başka bir siteden xml ile alınacaktır ama xml bağlantısı istemiyorum. o noktaya kadar yapılacak script. xml i kendimiz hallederiz. tasarım yapmak istemeyen varsa onu da biz yapabiliriz. yani rahat bi iş. ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum...
-herşey admin panelinden yönetilecek
-üye paneli
-online kayıt
-hakkımızda, iletişim, tarifeler, yardım vb. sayfalar
-seo uyumu
-güvenli bir yazılım
ADMİN PANELİ
*üye yönetimi yapabilecek(üye ekleme, silme, bilgilerini değiştirme, kredi yükleme, silme vb.)
*üye bölümünde olan sms gönderme bölümü admin panelinde de olacak.
*üyeler orginatör girecek, admin onaylayacak. yalnızca adminin onayladığı orginatörlerle sms gönderebilecek üye.
ÜYE PANELİ
*sms gönderme bölümü olacak. standart sms sitelerindeki gibi.
*üye bilgileri bölümü
*kredi bölümü(kredisini görebilecek, kredi yüklemesi yapabilecek)
*kredi yükleme havale ve kredi kartı ile olacak. yani sanal pos da kuracağız( sanal pos olayı çok uzatırsa süreyi, daha sonraya da
bırakabiliriz. sadece belirlediğimiz paketleri alabilecekler.
*orginatör tanımlama bölümü (üye orginatör belirleyecek, admin onayı beklenecek. yalnızca adminin onayladığı orginatörlerle sms
gönderilebilecek)
*rehber oluşturabilme, rehberde gruplar oluşturabilme, rehberdekilere veya gruplara sms gönderebilme
ONLINE KAYIT
*online kayıt olunabilecek.
*smsle doğrulama işlemi olacak(bu da süreyi uzatırsa daha sonraya bırakılabilir)
*smsle olmazsa maille doğrulama yapılabilir.
HAKKIMIZDA
*standart bi hakkımızda sayfası, yazı olacak sadece
İLETİŞİM
*iletişim formu olacak. iletişim formunu herkes kullanabilecek. iletişim formunda ad soyad, mail adresi ve telefon girecekleri yer
olacak ve zorunlu olacak.
*ve iletişim bilgilerine yer vereceğiz
TARİFELER
*paketleri ve fiyatlarını yazacağız sadece. ve biraz bilgi fln yazarız
YARDIM
*klasik sadece yazı yazabileceğimiz bi yardım sayfası
*alt tarafına bi iletişim formu koyabiliriz