arkadaslar, actigim bu basligin ikinci sayfasindaki ilk mesajin ilk satirlarini okumaya basladim, durdum, az asagi inip önemsedigim bir kisi olan sdemirkeser´in yorumunu okudum ve en dibe indim ve simdi şu kadarini demek istiyorum.
Ben kimseye 300-500 e yapin falan demedim, konuyu okursaniz tam tersi kimsenin 300-500 e böyle bir sistem yazmayagini ben kendimde dile getirdim. Emeğe saygım sonsuzdur. Birisi 300-400 e senin için yazarım dese örneğin, emeğini ucuza satıyor diye tepki gösterecek birisiyim. Bundan dolayı emek-sermaye çatışmasında saflardayız yani
Bana vatandasin birisi gelip dediki sana xy ytl vereyim, bana böyle böyle bir site yap. Bende rakamin az oldugunu bildıgımden dedim bir arastirayim, yine size dönecegim ve burada konu actim, tasarim ve cikacak diger masraflari vede kendi karimi vs göz önüne alarak 500 ünü yazilim icin ayirdim.
Sagolsun bazi arkadaslar bazi cözüm yollari gösterdi yada bazi sunumlarda bulundular. En ciddisi ALP soyisimli bir arkadastan geldi ama müsterim olacak vatandasin bilmeden ferman yazdigini bildigim icin ve sonunda basim agricayagini düsünerek kendisine biraz evvel ulasip yapamayacagimi söyledi.
Adamlarin cirosu ve yaptiklari iş beni pek ilgilendirmiyor, bana bir rakam söylendi, bende o yönde bir arastirma yaptim, cevabimi aldim ve gerekli yere verdim. Araba kiralamak istediğimde bende bu kadar veriyorum diyeceğim kendilerine.
Herkese gösterdigi ilgi icin tesekkür ederim. saygılarımla