Kütahya 2.amatör küme takımlarından Pınarspor’un fanatik Fenerbahçeli futbolcusu Orçun , kulübüne Galatasaray tarafından yardım amaçlı gönderilen sarı kırmızılı formaları giymeyerek Galatasaray’ı protesto etti. Orçun “Ölürüm yine de Galatasaray forması giymem" dedi.

BEKLENMEYEN PROTESTO
Kütahya 2.amatör kümede mücadele eden Pınarspor’lu yöneticile-rin yardım isteği üzerine Galatasaray Spor Kulübü tarafından forma, şort, eşofman ve antrenman malzeme-lerinden oluşan spor kıyafetleri Pınarspor’a gönderildi.
Dumlupınar Stadında sarı kırmızı renklerden oluşan yardım paketlerinin tanıtım törenine Pınarspor’un orta saha oyuncusu Orçun Diker’in protes-tosu damgasını vurdu.
Pınarspor’lu yöneticilerin tüm ısrarlarına rağmen Galatasaray forma-sını giymeyen 1990 Kütahya doğumlu Orçun eğitimini Dumlupınar Üniversi-tesinde devam ettiriyor.

“ÖLÜRÜM YİNE DE GİYMEM”
Tüm takım arkadaşları Galatasaray formalarını giyerek basın mensuplarına poz verirken, Orçun takım arkadaş-larını seyretmekle yetindi. Ailece fanatik Fenerbahçe taraftarı olduklarını belirten Orçun “ Ölürüm yine de Galatasaray forması giymem, Galatasaray Spor Kulübünü kendi renklerinden oluşan spor malzemeleri göndermelerinden dolayı protesto ediyorum, kendi kulübümüzün renkle-rinden oluşan formlar göndere-bilirlerdi, bilinçli olarak Galatasaray sevgisini empoze etmek amacıyla kendi formlarını göndermişler. Takım arkadaşlarımın çoğu bu formaları gönülsüz olarak giydiler, ama bana kimse Galatasaray formasını giydiremez” dedi.

Kaynak : Akis Gazetesi