merhaba arkadaşlar elimde olan bir hosta forum sistemi kurmay düşünüyorum fakat seo ve bikaç eklenti daha eklemeyi düşünüyorm eklentileri şu anda kafamda değil ama benim için önemli olan yazı editörü WYSIWYG olmalı yani kopyaladığımız şey aynı şekilde geçmeli bir yere tıpkı şu vbulletinde olduğu gibi birde seo çok önemli. Biraz arştırdım phpbb ve smf ücretsiz olarak sağıtılan iki güzel sistem ama çok eksikleri var öncelikle ikisinde de WYSIWYG yazı editörü yok sonradan eklenebiliyo ama smf seo ile hata çıkartıyo. phpbbye de seo yapamadım .htaccess dosyası ile ilgili bi problem var linler .html olarak geliyo ama 404 hatası veriyor her neyse smf ise daha öcne 1 ay kullandım fakat her dk çöküyo sistem database error veriyo sonra kendinden düzeliyor.

Ben şimdi düşündümde null halde bir forum kursam ne kadarda kapatılır sitem yada ne zaman uyarı alırım? yada dezavantajları ne olur? Birde şu anda en iyi seo hangi forum sisteminde sağlanmıştır yani en iyi hangi forumlar optimize edilebilir Invision Power Boadr, vBulletin, Voltlab Burning Board ve en kullanışlı sistem hangisidir önerileriniz neler bu konuda?