Google Adsense eğitim kursundan sonra gelen birçok pm lerde Adsense hesabı olmayan kullanıcıların olduğunu gördüm.
İşte bu yönde birkaç arkadaşım ile yapmış olduğum üç geceden beri süren toplantının sonuna geldik.
Genelde kullanıcılar Adtech reklamlarını kullandığını ve bunlarda da tıklama başı para veren reklamları kullandığını gördük ve bunun üzerine bir sistem çalışması yaptık.
Sistemden biraz bahsedecek olursak sadece biraz kodlama mantığına dayalı birazda mantık isteyen bir sistem olduğunu söyleyebilirim.
Peki bu eğitim nedir , nasıldır ?
Eğitim Sadece 1 gün olacaktır.
4-5 Temmuz olup 2 grup halinde olacaktır.
Kimler Katılırsa Sistemden Para Kazanır ?
Özellikle ***** Siteleri olan , Oyun siteleri olan , Video Siteleri olanlar katılırsa sonuç %90 olumludur.
Forum siteleri olanlar katılamazlar çünkü sonuç değişmez
Sitelerinin Hitleri ortalama günlük 5K olanlar.
Tık aldığı halde paraya döndüremeyenler.
Sitelerinin heryerine "Video izlemek için buraya tıkla" , "Onun burasını görmek için şuraya tıkla" diye reklamlara yönelten , sitesi açıldığında sağnak yağmur gibi açılan Pop-up lar splashler kullanıpta gene kazanamayanlar katılmalıdır diyorum.
Bu sistem sonunda sitelerinizi optimize ettiğinizde başarı ve tık oranı garanti olarak %90 artacak ve sitenizdeki o görüntü kirliliğinden kurtulacaksınız.
Eğitim için bilmeniz gereken programlar var mıdır ?
Az çok CSS ve HTML bilmeniz gerekecektir.
Bu sistem hileli midir ?
Hayır ADTECH kurallarına birebir uygundur.Hiçbir kural ihlali yoktur ki o yukarıda dediğim "yok oraya tıkla , yok buraya tıkla " gibi yazılar yazmanıza , pop-up splash gibi kodlar kullanmanıza gerek kalmayacak bir sistemdir.
Sistem Her tarayıcıda uygun çalışır ki şuan gördüğümüz o
Kazanç Screen koymuyorum Herkes Google gibi değil...
Eğitim Katılım Bedelleri
Eğitime katılım ücreti 250 TL dir.
Basit bir hesap yaparsanız eğer ;
Siteniz günde 100 tık alıyorsa , ADTECH tıklama başı 0.03$ verdiğine göre günde 3$ yapar 30 günde 90$ yapar oda 150 TL yapar bu bir siteden eğer birkaç siteniz varsa eğitim ücretini 1 ayda çıkarırsınız.
Eğitime Katılım süresi 1 Temmuza kadardır.
Aklınıza takılan soruları iletebilirsiniz...