Arkadaşlar bugün bana mail gelmiş adroka.com,dan
google,dan baktım hiç bilgi yok sitesine girdim pr0
Açılan her 1000 adet popup için alacağınız ücret: 1,5 TL
Farklı aramalar sonucunda sıkça karşılaştığımız siteniz
www.maviksir.com 'a reklam vermek istiyoruz.
Türkiye’de internet reklamcılığı alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı diğer firmalarla bizi kıyaslamak için AdRoka.com’dan alacağınız kodları sitenize ekleyebilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz. AdRoka.com
0276 231 68 77
Farklı bir pop-up ya da splash reklam kullanıyorsanız aynı anda AdRoka pop-up reklamlarını kullanamazsınız.
Ziyaretçinin sayfalarda dolaşmasını engeller niteliktekiler de dahil olmak üzere AdRoka pop-up reklam kodları üzerinde hiç bir değişiklik yapamazsınız.
Hiçbir hileli yöntemle AdRoka pop-up reklam sayfalarını açtıramazsınız. Böyle bir durum tesbit edildiğinde üyeliğiniz iptal edilir, birikmiş kazancınız ödenmez ve kanuni yollara başvurmaktan çekinmeyiz.

Her ay düşük sayfa gösterimine sahip ve yüksek sayfa gösterimine sahip üye yayıncılarımızdan birer tanesi AdRoka süprizleriyle buluşuyor. Böylelikle sadece uzun zamandır yayın yapan ve belli bir barajın üstünde ziyaretçi sayısına sahip olan site sahipleri değil, tatlı bir heycanla yayın yapan yeni site sahiplerini de sevindirmek istiyoruz.