montana26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Bazı arkadaşlar konuyu bayağı saptırmaya çalışmış gibi görünüyorlar ancak bu kadar karamsar olmanızı anladım ama anlayamadım.
Serbest piyasa ortamında isteğen istediği şekilde satabilir.Tabiki ortamı mahfedicek bir şekilde değil bu akmpanyada bu şekilde gidecek diye bir konu yok stok adedi belli.Eskiden esas kazığı yiyordu alanlar.Gittikçe fark ettirilmeden düşürülüyor.Ancak sadece Zirve Teknoloji değil birçok firmada belli kampanyalar hatta sadece belli saatler kapsamında bu tarz indirimler yapıyorlar.Çokda iyi bir şekilde ses getirdiklerine ve satış yaptıklarına inanıyorum.
Ben Eskişehir'de yaşıyorum herkesin bildiği üzere dünyaca ünlü bir teknoloji firması geldi Eskişehir'e şimdi adını vermek istemiyorum çoğu kişi anlamışdır.
İlk gün kendime ve birkaç arkadaşa leptop ve VCD çalar aldık.Fiyatını duysanız bu firmanın olduğu illerdeki hariç kişiler inanmazlar.Ama adamların açıldıktan 1 gün sonraki açıklamaları ilk gün yaptığı kampanyalar sayesinde.Eskişehir için harcadıkları masrafları (bütün hepsini cirolarıyla anlatarak açıklamışlardır) hepsini kat kat çıkartmışdır.
Bende bu hizmetten yararlanmaya başladım şu ande birçok firmadan aldığım hizmetten daha kaliteli bir hizmet aldığımı düşünüyorum.
Furkan ÇINAR
değerli yorumunuz için teşekkür ederim zamanla herkez görecek hizmetimizi kalitemizi zaten bizi tanıyan bilen daha önceden hizmetimizden yararlanmış arkadaşlar var

Saygılarımla

Uğur ERKOCA