Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç önerim var ;

1. Kızı maça götür taraftar grubundan tanıdığın varsa (ismini onur kızın ismini selin olarak alıyorum) "Onurla Evlen Selinn..." şeklinde marş söyleyebilirler.

2. Kızın telefon rehberine ulaşıp kendi numaranı "TURKCELL" olarak kaydet. (Bunu bir buluşmada yap kızdan ayrıldıktan sonra yolla mesajı) Daha sonra kıza "Onur size evlenme teklifi ediyor, kabul ediyorsanız "E" yazıp 'numaran' yollayın." v.b. türde olabilir ki bence çokta güzel olur.

3. Beraber sahilde falan gezerken bir dondurmacıya gir (Küllahta olsun ) üzerine yüzüğü koy ve tam eline aldığında "Benimle Evlenir misin ?" şeklinde sor.

4. Sabit bir buluştuğunuz mekan varsa mekan sahibi ile görüş o günlük sana kiralasın dükkanı kısaca sana çalışsın işte . Sen dışarıda bir mekanda onu bekle kız içeri girdiği anda içeride duygusal müzikler çalıyor olsun. Sonra kızı ara "az sonra geliyorum aşkım beklettiğim için özür dilerim." de ve 2 dakika sonra kapıdan gidip "Benimle Evlenir misin ?" şeklinde sor
ne kadar romantik biriymişsin sen böyle
bunları bir düşün hocam,güzel fikirler.

benimde bir önerim var. 10,20 tane tatlı şirin kücük kız bul arkadaşlarının kardeşleri kuzenlerin v.s hepsine birer gül ver, o gülleri kız arkadaşına aynı günde hepsi ayrı ayrı yerde hiç birşey demeden versinler. en sonuncu gülüde sen ver ama sendeki yapmacık gül olsun içindede yüzük, daha önce almıştım gül kutusu içinde yüzük o sırada patlat bombayı