fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke sorularıda ekleseydin bu yazıya hangi soruna nasıl çözüm söylemişsin daha iyi olurdu kanımca.Paylaşım için teşekkürler buğrahan
Soruların tamamına yakınında site adresi belirtilmişti , o yüzden yayınlamayı doğru bulmadım. Gerekli arkadaşlar hangi sitenin ne sorunu olduğu hakkında açıklamayı yapacaklardır uygun görürlerse ama kendimde böyle bi' hakkı hissetmediğim için ben açıklamak istemedim.

Gelen soruların tamamına yakını aynı zaten , verilen cevaplarda 3 aşşağı 5 yukarı aynı kapıya çıkıyor. Sadece üslup ve anlatım tarzı farklı o da ya alınan eğitimden ya yetişilen çevreden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.. (: Kelimelere takılmayıp sonuca gitmek için gösterilen yönergeleri izlemek bir çok arkadaşın es geçtiği sadece "şurada şunu demişsiniz" kısmına takıldığı büyük bi' hata aslında.. Kelimelere çok bağlı kalmayın , sizin için mühim olan sonuç. Ve sonuç için öğrenmeye çaba gösterin , boşverin kimin hangi dilde nasıl ileti girdiğini forumlara , sitelere..

Bu işin belli başlı bi' standartı yok , herkes Seo Danışmanlığı yapabilir kendisini kanıtlamış o yüzden bugüne kadar almadığım olumsuz eleştirilere bugünden sonrada açığım. (:

Çok şükür "seocu" değililm , olmayacağım.

Allah yardımcınız olsun.