Amcam 18 yıldır Amerika'da ve ilk önce Texas'ta sonra Utah'ta şimdide Washington'a taşınmayı planlıyor yengem Washington'a taşındı fakat amcam henüz Utah'ta ve amcamdan hiçbir olumsuz yorum almadım bende gidecektim bir aralar kısmet olmadı vize vermediler.Ama belirtmek isterimki Utah küçük ve güzel bir kasaba kışları soğuk oluyormuş fakat yazları çok harikaymış nem yok hava mükemmel ötesiymiş zaten dağlık bölge amcamında orada taşımacılık şirketi var arada kendisi tırla yolculuğa gidiyor ver gitmediği şehir klmamış diyebilriim.Los Angelas ve California'yı da öve öve bitiremiyor ama pahalı şehirlermiş Los Angelas zenginlerin trilyonlerin şehri

California ise harika yeşilliğiyle mükemmel bir şehirmiş ve hayran kalmış.Ama kısmetse öyle yada böyle gidecem bende 3 defa vize başvurusu yaptım fakat sonuç elde edemedim 6000 TL ye yakın para gitti.Umarım sonunda hayallerime kavuşur bende giderim.
sana tek diyeceğim şey şu manzara şu mükemmel ötesi görüntü California'nın nekadar mükemmel bir şehir olduğunu belli ediyor sanırım.