GiTaRTiST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bişey merak ediyorum hiç bi kemerli burunlu Japon Yada Çinli gördünüzmü. Suyundanmıdır nedir, türkiyede bu burun belası çoğu kişide var.
görmedim
EFO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende alerji için gittim, sol burun deliğimde kemik varmış havayı tazyikli aldığım için alerji nüksediyormuş. Alerji tedavisi olmam için önce kemiğin alınması lazımmış.
Neyse sonra başka bir doktor bi plastik cerrahada görün dedi onada göründüm 2 gün önce ve şunları dedi:
1- Kemik var alınması lazım.
2- Et var alınması lazım
3- Burunun nefes alırken kapanmaması için gereken kıkırdaklar var büyük ihtimalle küçükken üstüne düşmüşsün kırılmış, onun içinde ameliyat lazım gerekirse kulağından kıkırdak almak lazım.
4- Burnunda bilmem ne de olabilir önce bi endoskopi ile veya tomografi ile bakılması lazım.
Şimdi ameliyat olmaktan iyice tırsıyorum.
Ha bu arada bu yeni burnunu görünce nasıl eskisi daha iyi demişsin anlamadım Gayet iyi olmuş.
Hocam burnumu ilk görünce öyle hissettim nedense yüzümdeki şişlikler beni çarliye benzetti
Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskisi daha iyiymiş
hocam yapma kurban olayım..
GencAdam01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun gerçekten kusursuz bir ameliyat olmuş.Yalnız sen işi biraz alaya almışsın şükret bence.
Sağol hocam alaya alınmış derken ?
Peksoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zaten estetik falan olmayacağım sen iyice aklıma sokuyosun. Zaten Allah'ın gariban bi' kuluyum, beni masrafa sokma.