Soscial engine nedir.
% 100 Kontrol ve İçerik Mülkiyet
Felsefemiz müşterilerimiz kendi görsel düzeni, işlevi de dahil olmak üzere% 100 kendi ağ kontrolü, vermek, ve - en önemlisi - kendi içerik. Birçok sosyal ağ sağlayıcıları ve toplum araçlar kendi sunucularında kullanıcılarınızın veri, göç başka bir servise veya reklam için kendi toplumun içerik yararlanarak öneririz korumak bina. Tersine, SocialEngine ise kendi sunucusunda hangi toplumun her yönü üzerinde tam kontrole sahip.
100% Özelleştirilebilir ve Brandable
Biz yeni bir sosyal ağ benzersiz teklifi istiyorum. Out of the kutusunda, SocialEngine bir basit, unbranded şebeke size kesinlikle herhangi bir şekilde özelleştirebilirsiniz verir. Bu, bir temel olarak kaynak kodu kullanarak benzersiz tema, sosyal yapı, yeni sosyal kavram deplying için olanak sağlar. Bizim platformu gerçekten "beyaz etiket" ise, herhangi bir marka ekran don't anlamı, şirket logoları, veya "" metin ne tarafından desteklenmektedir. Biz kendi logonuzu ekleyebilirsiniz ve topluma marka ve samimiyetle bunu yapmanız teşvik ücret asla!
100% şifrelenmemiş Kaynak Kodu
Biz aktif kullanıcılarımız herhangi bir şekilde sosyal ağlar özelleştirmek için teşvik ediyoruz. Biz SocialEngine için kaynak kodu eklemek basit veya entegre bir özellik yapmak sağlar. Biz elinden geleni SocialEngine inanılmaz değer ve özelleştirmek çalışmayı kolaylaştırmak için gittim. Kaynak kodu tam bir PHP kodu her aşamasında anlamamıza yardımcı olması için yorum bulacaksınız. Ayrıca tam HTML yorum sağlayacak sosyal ağ her sayfa için, genel başlık dahil templates / altbilgi ve organize bir CSS stil şablonları.
Demo
Social Network
Friends Inviter / Contacts Importer plugin
İnfo demo
SocialEngine Mods - SocialEngine Plugins, SocialEngine Mods, Tutorials, Customizations
Arkadaşlar ikisin fiyatı 300 usd nakite sıkıştıgım icin satıyorum
200 usd nin ustunde en iyi teklifi verene satacağım.