Pullus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çünkü report ettim satış ile alakası olmayan mesajlar yazılması zaten biliyorsunuz ki yasaktır.
Kişi eğitime inanır inanmaz onun sorumluluğundadır.
İnanmıyorsa bu konuya bir daha bakmaz çıkar gider.

Başınızdan geçen daha önce bir olay olmuş bilmiyorum o konuyu ancak bu forumda beni az çok bilen biliyor kimseyi dolandırmak gibi bir amacım olmadıgını bırakın bu konuyla alakalı , r10 üzerinden birçok kişiye gerektiği yerde destek verdiğimi herkes bilir.

Konuyu dağıtacak mesajlar yazmayalım katılan katılır katılmayan katılmaz katılanlar eğitim sonunda burada birşeyler söylediğinde gösterdiğinde ozaman tekrar konuşuruz.

Dediğim gibi eğitime inanmıyorsanız birdaha bu konuya bakmazsınız olur biter.

Satış ile alakası olmadığını nerden çıkardınız ki? Ben kaç başı ağrıyan arkadaşımı gördüm böyle konular yüzünden. Bende sizin yazdıklarınıza cevap yazdım. Tamamen konu ile alakalı yani.

Hobi olarak yaptığınızı söylemişsiniz. Hobi olarak yaptığınız bir işe ben değil kimse 500 lira vermez. Adsenseden 4.5 bin lirayı alan ve bunu gelir olarak görmeyip asıl gelirini kurslardan geldiğini söyleyen biri neden 2 ay bu para için uğraşsın dedim, tam bir cevap gelmedi buna.

Ve ne hikmetse bu ara report edilen konudan anında banlanıyorum. Tebrik ediyorum yönetimi. Saygılarımı sunuyorum. Ve banlayan mod benim mesajlarımı geri koyarsa sevinirim.

2 ay sonra her katılımıcının 4.5k dolar screenlerini görmekten mutluluk duyacağım.