Emrah bey, kompleksli bir insan olmadığımı forumda çoğu kullanıcı bilir. Çoğu ile yüz yüze görüşüp yemek yiyen, kahve içen bir insanım.
Sizi tanımadığım ve ilk defa bana yönelttiğiniz mesajınızda gördüğüm için direk adım ile hitap etmemenizi istedim. Olay sadece bundan ibarettir. Başka bir şey düşünmenizi istemem.
Burada yorum yazan kaç kişi eski?
Forumda benim diyen bir çok kişiye bakım hizmeti veriyoruz. 6 yıldır bu sektörde ayaktaysak ve müşterilerimizi memnun edip herkes bizi saygı ve sevgi ile anıyorsa (hosting firmaları da dahil.) bırakında birşeyleri bilelim.
Yorum yazılsa nolacak yazılmasa nolacak isterseniz 104 sayfa yazı yazın,
Hosting pazarı r10' dan ibarette, burası Tekel İdaresi olup sen şundan satacaksın mı diyecek.
Siz 10 kişi birleşirsiniz 20 liradan satarsınız bir başkası gelir 10 liradan satar, müşteri gider ucuzunu alır.
Ben piyasa şartlarını ve tüketicilerin durum ve tutumlarını bildiğim için bunları söylüyorum, yoksa hepsi sevdiğim arkadaşlar, çoğu yaşçada benden küçük kardeşlerim sayılırlar.
Yani anlatmak istediğim bu işin önüne buraya yazı yazmakla geçilemez. Mantar gibi hosting sağlayıcıları var Hangi birisi ile anlaşma sağlayacaksınızda fiyatları sabit tutacaksınız.
Saygı, sevgiler.
Tek bir kelime var haklısınız...