Serkan Özduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kimseyle laf yarışı yapmam. Bu tür söylemleride oldum olası sevmem, lütfen bu kelimeleri kullanmayalım.
DTS olayında söylediklerimin hala arkasındayım. Bugün sizler bu sektöre yeni girdiniz. Biz kurdu olmuş insanlarıyız. Neyin ne olduğunu o sunucuları kimlerden aldığını, aldığı kişilerin ne kadar hattı olduğunu o makinaların özelliklerini çok iyi bilidiğim için o tepkileri verdim.
DTS olayında söylediklerime rağmen hiç bir işe yaramadığını yine müşterilerin tüm söylenenlere rağmen vps aldıklarını gördümde ondan diyorum bunları isteyen istediği fiyattan satar, siz ne kadar konuşursanız konuşun bir önemi yok diyorum.
@emmaclub, adınız nedir bilmiyorum. Ben sizi tanımam, sizde beni tanımaz sadece nickimden dolayı adımı bilirsiniz. Ve lütfen bana direk adım ile hitap etmeyiniz. Sizi ilk defa burada görüyorum.
Valla eğer yazdıklarımı yapıyorsanız bu gibi durumlardanda çok fazla canınızın sıkılmaması lazım. Canınız sıkılıyorsada muhakkak biryerlerde bir yanlış yapıyorsunuzdur. Kurallar zincirinizi tekrar bir gözden geçirin bence
Ben neden satış yapamıyorum, herkes çok ucuza veriyor demiyorum. (DTS ye olan tepkim farklıdır.)
Hala satış yapamadığını söyleyen arkadaşlar için bir ipucu vereyim.
Sunucu sektörü yılın son dönemine kadar normalin üzerinde düşüs seyredecek. Buna rağmen normal bilgisayar parçalarına olan talep artacak. Yani direk donanım vs. satışı yapabilirsiniz. Dünya ve Türkiye pazarında ciddi artışlar olacak.
Merhaba adım Emrah KARALI

bana direk adımla hitap edebilirsiniz hiç öyle kompleksleri olan birisi değilim...

bu işin kurdu olduğunuz kendi iddanızdır ve bu işte yeni olduğum yada olduğumzda yine sizin iddanızdır...

bu tür konuşmaların fayda getirmeyeceğide yine sizin iddanızdır bunu bu şekilde düşünüyor iseniz buraya yorum yazmazsınız ve doğruluğuna inanmış olduğunuz bi hareket yapmış olursunuz...