bu durumu kendimce söyle aciklayabilirim;

yaklaşik son 6 aydir sitelerde sirasiyla belli bir dalgalanma oluşturmakta google, çok hizli hit alan siteleri belli başlı aramalardan düşürüyor(bunu sandbox gibi algilayabilirsiniz fakat deyil). Peki bu gidişi nasil düzeltebiliriz dicekseniz.

istikrarli bir şekilde hicbirsey olmamişcasina hitiniz normal gibi sitenizle ilgilenmeye devam edin. bu durumda google sizi bi anlamda deniyor. site aramalardan düşürüldüğünde webmaster siteyle ayni derecede ilgileniyormu yoksa siteyi kaderinemi birakiyor.(sakın kaderine birakmayin 15 gün icinde sandbox yiyor)

Bizzat kendimde yasadim hitte düşüş olduğunda moralimi bozduğu icin konu eklemedim 10 gün kadar tek tuk devam etti. 10 gün sonunda site sandboxda 4 ay oldu halende cikmadi.

ayni sekilde 20 gün once hitte yari yariya bir düşüş oldu, bu sefer deneyimli olduğum icin her zamankinden fazla önemseyerek günde 4-5 bloga ekleyip belli basli saatlerde siteyi güncelledim ve hitte yari yariya düşüş yaşarken suanda %150 dolaylarinda bir artişla karşi karşiya kaldim.

sonucu söyle özetleyebiliriz; çalişmak,çalişmak,çalişmak aldırış etmeden sürekli çalişmaktan