Merhabalar,
Öncelikle konuyu bilerek bu bölüme açtım. Çünkü bu bölümdeki satış fiyatları artık beni şaşırtmakla kalmıyor sinirlerimi alt üst ediyor.
Arkadaşlar lütfen satış yaparken Piyasa değerinin altında satış yapacaksanız bile belli çerçeveler içerisinde hareket edin.
Bit pazarı değil burası! Ne alırsan al 5 Lira. Nasıl olsa dolduramazlar düşüncesiyle alan ve trafik boyutlarla müşterileri kandırıp satış yapmayın.
Piyasa artık bedavaya doğru gidiyor. Herkes bedava kampanyası yapacak artık. Herşey bedava. Niye yapıyoruz ki o zaman bu işi ? Sınırları çok zorluyorsunuz arkadaşlar, Verdiğiniz fiyatlarla ancak kalitenizi belli ediyorsunuz. Böyle yapmayalım lütfen. Fiyatlarımızı yazarken tekrar gözden geçirelim ve Piyasa ya göre ortalama fiyatlar belirterek kampanyalar düzenleyelim.
Niyetim kimsenin satışını baltalamak, kötülemek, lekelemek asla değil! Ama bu fiyatlarla sonumuz belli. Biz para ödeyelim. Müşteri bedava kullansın. Yakın mantık bu görünüyor.
Yanlış bir kelime yada cümle sarfettiysem özürdilerim. Bunu yapanlar zaten kendilerini bilen firmalar.
Saygılarımla;
Soner ÇETİN