hocam yapmayın şunu be..
bunun yasak ve ban sebebi olduğunu biliyonuz zaten. sonra da niye banlandım diye konular açılıyo. lütfen bu şekilde tavsiye adı altında, kimseyi kötü niyete yönlendirmeyelim, valla ayıp ya.
çok kazanmak için genel olarak şunları diyebiliriz (ki zaten malum konular):
sitenizin içeriği kaliteli olmalı, reklam yerleşimi ve reklam türü seçimi iyi olmalı. sitenizin konusu iyi değilse hem az reklam çıkar, hem de tıklamada verilen paralar çok az olur. özgün yazılar veya konular bulmanız faydanıza olur. kaliteli sitelerden benzer içerikler için link alınabilir, organik link olmalı, sitede gezme süresini artıracak içerikte çok iyi olur tabi.
almak istiyosa alır onun haricinde video sitesi açıp benim 10.000 hitim var nie 3-5$ kazanıyorum diye çok başlık açılıyo (***** ve milyon tane kopya içerikli kopyalanmaktan dns yapısı bozulmuş site) böyle yönlendirelim ki bunların sayısı azalsın