RadyoKlasTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bunu geçenlerde şu başlıkta tartıştım birtanede tanıdıkları var savunuyor adamları bakın okuyun yazıları sizde gülersiniz
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...y-hosting.html
Hiç girilmeyen siteye bile cpu sorunu diyip kapatabiliyorlar 2 3k hitle cpu sorunumu olurmuş ya , hadi ben neyse 5k yı geçiyordum hizmet dediğin arar yada ulaşır derki müşterisine sizin şukadar ödeyip bunu kullanmanız lazım geçirelimmi hemen ? bunu diceklerine mail atar özürlü firma sahipleri derki ; sitenizin yazılımını değişin yoksa dns kaydınız silinecektir Nasıl firma kuruyor bunlar nasıl ticaret nasıl hizmet anlayışıyla yaşıyorlar anlayamıyorum gerçekten.
Biz iş hayatımızda müşteri kaybetmemek için bütün isteklerine cevap verirken karşımızda böyle basit firmaların yaptıkları insanları bezdiriyor doğrusu. Ticarete pazarlamaya satışa Başlamadan Önce ''Müşteri ilişkileri ve Oryantasyon'' Gibi dersler alması gerekiyor bu düşüncesiz hareket eden firma yetkililerinin..
Yine uzun oldu kusurabakmayın
2-3k siteyle cpu sorunu mu olurmuş yaa dedin de ben burda sinirden gülmeye başladım. benim sitemin hiti günlük 600-800 arası değişiyor ve cpu sorunu çıkardılar. ben de smyhosting.com.tr mağdurlarındanım yani. 10 ay oldu kullanalı, bunun toplam en az 1 ayında siteye erişim mümkün olmadı zaten. yok saldırıymış yok bakımmış. galiba bu firmada sürekli bakım ve saldırı olayları var. baksana tüm yorumlar şikayet ve hep aynı dertten yakınıyor insan. ben yakında sitelerimi başka bir hosting'e taşıyıp smyhosting ızdırabından kurtuluyorum, darısı diğer smyhosting kullanıcılarına.

google'a bile smyhosting yazdığınızda sadece "rezalet" başlıkları çıkıyor bu bile yeterli firmanın nasıl bir firma olduğu hakkında.