Konuyu baştan beri takip ediyorum inanın bu sözü diyeceginizi bildigim için bekledim, Koskoca datacenter kurmaktan evimde bu işi yapsam maliyeti ne olur durumuna geldiniz. Konuya sabırla güzel cevaplar yazan arkadaşlarımız var onlarıda tebrik ediyorum. Ben ciddiyetine inanmadıgım müşteri adayına bile cevap vermem şahsen.
Bakın cidden bazen bu işi bilen arkadaşlar agrasif olabiliyor , ancak buna sebep siz gibi arkadaşlar. Neyin ne oldugunu tam olarak ölçmeden konulardaki tavırlanırız insanları sinirlendirmekte haklı. Şimdi siz bana 1.000.000$ lık servetinizi gösterseniz yada agzınızla kuş tutsanız ben sizin degil DC bir sunucuyu yöneticeginize inananam. Evimde sunucu barındırsam ne olur Allah aşkına bu kadar sözünüzden sonra bu oldumu yani.
Herkez yanlış anlamış bahsedilen şu ki Antalya' da ciddi fira olup olmadığını çok iyi biliyorum ben zaten üniversitede bu bölümü okudum ve piyasadayım sadece kıyıda köşede firma varmı.
EVE KURMAMDAKİ AMAÇ SATIŞ YAPMAK DEĞİL KENDİ SİTELERİMİ BARINDIRICAM 2005 SENESİNDE HOSTİNG SATIŞI YAPTIM VPS ÜZERİNDEN VE GERÇEKTEN GICIK BİR İŞ O ZAMAN TABİ BU KADAR FİRMA YOKTU.
Gerçekten yorumlar bazen gereksiz oluyor arkadaşım bende 200.000TL min bir rakkam ile bu işe giricek insan ben olsam forumda ne işim var veya gözü kapalı bu işi yapıcak birinin ben değil babam ve ortağı ben şuan diplomamı bekliyorum.
Benim işim hazır Antalya merkez THY Bilgi İşlem Sorumlusu olarak Ağustos sonunda başlıyacağım...
Bunu sadece babam artık 50 yaşını geçti pkk kundaklama otobüslerimizi yaktı. Hurdadan kalan parçalarlada babamın muhasebe yapabileceği benimde hakimiyet kurabileceğim bir iş diye düşündüm yoksa işim olmaz zaten ben kazanıyorum bu zamana kadar öğrendik bundan sonra yeni bir şey öğrenmeyede asla kalkışmam işi bilen adamlarla yaparım.
Ayrıca Antalya' da süper Network ve Sistem uzmanları tanıdığım abilerim var...