Her iş için aynı değil midir zaten 1-2 sene reklam, tanınmak kendini piyasayya kabul ettirmek için uğraşırsın her işletme ilk 2 yıl fazla bir kar amacı güdmemesi gerekir zaten güdemezsinde...
Peki size bir sorum olucak evime kendi sunucumu kursam bana maliyetli olur mu satış değil hiti yüksek sitelerimi barındırıcam..
Konuyu baştan beri takip ediyorum inanın bu sözü diyeceginizi bildigim için bekledim, Koskoca datacenter kurmaktan evimde bu işi yapsam maliyeti ne olur durumuna geldiniz. Konuya sabırla güzel cevaplar yazan arkadaşlarımız var onlarıda tebrik ediyorum. Ben ciddiyetine inanmadıgım müşteri adayına bile cevap vermem şahsen.
Bakın cidden bazen bu işi bilen arkadaşlar agrasif olabiliyor , ancak buna sebep siz gibi arkadaşlar. Neyin ne oldugunu tam olarak ölçmeden konulardaki tavırlanırız insanları sinirlendirmekte haklı. Şimdi siz bana 1.000.000$ lık servetinizi gösterseniz yada agzınızla kuş tutsanız ben sizin degil DC bir sunucuyu yöneticeginize inananam. Evimde sunucu barındırsam ne olur Allah aşkına bu kadar sözünüzden sonra bu oldumu yani.