tamamda bu kadar agrasifliğe ne gerek varki? Adam merak etmiş sormuş. Bu şekil agrasiflik yerine güzel ve tatlı bir dille anlatmayı deneseniz?
Agresiflikle ilgisi yok.
Olayı çarpıtmayın.
Ne kadar biri konu sahibine zıt birşey dese agresif vb üslup eleştiriyorsunuz.
-----------------
18-20 yaşında bir insan ile konuşmuyorsunuz. Otobüsün 1 tanesi bana aittir

Çalışıp kazanıp aldım. Paramıda çar çur etmem. Girişimci olamay esnaflık yapmayı öğretiyorsunuz ama esnaf çocuğuyum ve kendi işletmelerim oldu bu zamana kadar çok çalıştım. Önlemimi almadan girişmem zaten bu işe eğer açıcam dedikten sonra tüm dc leri tek tek gezer sahipleri ile görüşürüm forumda nasıl karşılanıcak diye bir konu açtım önerin bumu baba parası onun parası bazıı insanlar hayatta şanslı doğar bazıları 0 dan bazıları ise - den başlarlar biz - den başladık olanı ödedik + çıktık bunlarıı öğretilcek insan gerçekten değiilim yazmış olmak için yazmayın lütfen. Öğüt için açmadım konuyu
Ne dediğimi okumuyorsunuz bile.
1- Bu iş sadece para ile alakalı değil.
2- Bu işin araştırılabileceği bir yer burası değil.
3- Bu kadar büyük girişim için araştırmayı reelde yapın burda zaman kaybetmeyin.
4- Öğüt vermiyoruz. Soru sordunuz biz de asıl danışabileceğiniz yerlerin reel hayatta olduğunu söylüyoruz.
Aldığınız cevaplar istediğiniz şekilde değil diye bu kadar sinirlenmenizin gereği yok.