11.8k ya aldığınız LLL.net in adını merak ettim doğrusu sakıncası yoksa pm atabilirmisiniz yada paylaşın herkes bilsin ? benim np de üyeliğim yok maalesef , izt.com için bryan arkadaşımın bana dediği şuydu "alıcı söz verdiği halde ödeme yapmadı" sonrada satılmadı diye biliyorum...bryan benim uzun zamandır tanıdığım bir domainci arkadaş aynı zamanda ohn.com içinde fikir alışverişimiz olmuştu.. DN ve NP gibi yerlerde yüksek fiyata satılır diyorsunuz bu konuda kısmi olarak haklısınız pazarlama önemli tabiki mesela ben bu domaini pazarlasam TUR = turkey kısaltması derdim ayrıca tur = tour derdim ama .net olduğu için XX.XXX leri göremez diye düşünüyorum
PM ile gönderiyorum, rica ederim.
zmy.com'a bende göz koymustum hatta byran isimli arkadasınız auction nickini kullanıyor nameprosta, 4.800 lere kadar fiyat düşürmüstü yalnış hatırlamıyorsam. IZT.com u almıcaktım o kaldı geriye satıs listesinde bi'tek anlamında söyledim (:
TUR Transurethral Resection
TUR Tasso Ufficiale di Riferimento (Italian)
TUR Toxic Use Reduction
TUR Test Uncertainty Ratio
TUR Trunk Utilization Report
TUR The Ultimate Reward
vs anlamlarıda mevcut.
Ben derim ki " Toxic Use Reduction " tagı kullan turi.org vs sat domaini
Neyse konu ikili konusmaya dönmesin, domain sahibi arkadasa teklifim halen gecerli, kabul edersen pm atabilirsin