$11.8k ya ben aldım $25k ya satmak üzereyim LLL.net ?
20k üzeri satılabilecek cok güzel domainler mevcut. Yeterki pazarlamasını yapabilmek önemli.
Örnek vermek gerekirse,
DN ve NP gibi yerlerde aynı özelliklerde domaini yabancılar güzel pazarlama stratejisi ile yüksek paralara satarken, diğerleri wts domain ismini yazıyor geciyor.
PS : zmy.com güzel, np'den aldın galiba, onu alacaktım izt.com'a kaldım

PS 2

tur.net icin $2000 verebilirim, kabul edersen pm atman yeterli / aklından gecen fiyat ne kadar?
İyi forumlar.
11.8k ya aldığınız LLL.net in adını merak ettim doğrusu sakıncası yoksa pm atabilirmisiniz yada paylaşın herkes bilsin ? benim np de üyeliğim yok maalesef , izt.com için bryan arkadaşımın bana dediği şuydu "alıcı söz verdiği halde ödeme yapmadı" sonrada satılmadı diye biliyorum...bryan benim uzun zamandır tanıdığım bir domainci arkadaş aynı zamanda ohn.com içinde fikir alışverişimiz olmuştu.. DN ve NP gibi yerlerde yüksek fiyata satılır diyorsunuz bu konuda kısmi olarak haklısınız pazarlama önemli tabiki mesela ben bu domaini pazarlasam TUR = turkey kısaltması derdim ayrıca tur = tour derdim ama .net olduğu için XX.XXX leri göremez diye düşünüyorum