RHCP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım bak genelleme yapıyorsun. Beşiktaşlılara laf atmayı bırak. Size insan gibi hayırlı olsun dedik. İnsanlığın gerektirdiği gibi cevaplar yaz buraya.Ben genelleme yapmıyorum ama doğru olan senin gibilerin ezik bir Fenerli olduğudur. Çünkü senin gibiler böle bir futbolcuyu aldıkları için sevinen tiplerdir. Bu futbolcunun alınmasına tepki gösteren ve takımda istemeyen Fenerli arkadaşlar var. Biraz örnek al kendine. Sen kimsin ki burda bir sürü Beşiktaşlıya hakaret ediyorsun ? Senin gibilerin Fenerbahçeli duruşunuda gördük ayrıca. Sana daha cevap yazmıcam. Senin gibileri kaale almak bile fazla..
Espri mi bu şimdi? Ne bu? Anlamadım ne dediğinden? Ne saçmaladığının farkında mısın? Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun.

Önceki mesajımda sorduğum sorulara cevap versene, veremezsin.

Ayrıca bugüne kadarki Mehmet Topuz'la ilgili tüm mesajlarımda bu herifin bize gelmesini istemediğimi söyledim.

Forumlarda "İşte gerçek Beşiktaşlı" diye hava attınız, al gördük beşiktaşlıyı.

Bundan sonra bana mesaj yazma zaten, benim seninle bir sorunum yok, kapak hayırlı olsun.

Tekrar söylüyorum; Mehmet denen gerizekalının bize gelmesini hiç istemedim, bjk ye gitmesini daha da hiç istemedim. Ama bize geldiğine sevdindiğim tek nokta, size kapak olması. Teşekkürler Aziz Başkan!