TuRkMeTriX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırsız demekle insanları birincisi yanıltıyorsunuz bu birincisi
ikincisi 1.Hosting Hesaplarında Cpu Limiti %16'dır.Cpu Limit aşımında ilk 2 sefer hangi hesaplarınızın cpu aşımı oluşturduğu belirtilir 3. seferde tüm yedekleriniz verilmek koşuluyla hesabınız kapatılır ve ücret iadesi yapılmaz.
Bir yıllık alıcam hitim bilmem kac olacak sitem kapatılacak fakat bir ay kullanmış olacam sonuç verdiğim ücret yanacak
Tüm yasal hak ve yaptırımları Telekom İletişim Başkanlığı'na ait olup İletişim Başkanlığınca 1242 sayılı egzanturk.net adına kayıtlı Yer Sağlayıcılığı Faaliyet Belgesine sahibiz.Yetkili tek denetim mercii Telekom İletişim Başkanlığı olup Türk Hukukuna ve Yasalarına aykırı web sayfaları barındırılmaz ve hesabınız uyarı yapılmaksınız kapatılır. yazan bilgide egzanturk.net ile ne alakanız vardır ayrıca oranın faliyet belgesi olması sizinde faaliyet belgesine sahip olduğunuzu göstermez
Firma bilgisine rastlamadım sanırım değilsiniz adres vermişsiniz ama sabit telefon bilginiz yok
Hayırlı müşteriler dilerim.
Not: Ben host firması veya host satan biri değilim hiçbir firma ilede ortaklığım vs bulunmamaktadır.

evet hocam size katılıyorum.