Biliyorum Çok Kafa Karıştırıcı Bir Soru...

Ben Şimdi Size Düşündüklerimi Detaylı Anlatmak İstiyorum.Hepimiz WebMaster Olma Yolunda Gidiyoruz.Çoğumuz W-arez Siteler İle Gelir Sağlıyor.Bende Bunlardan Biriyim.Sitelerimizde Program,Müzik,Film,Dizi,Oyun Vs... Olmak Üzere Hep Emek Verilmiş Dosyaları Paylaşıyoruz.Birgün Bir Camii Hocasına Sordum,Oturduğum Yerdeki Camii'nin Hocasına ve Mp3 Haram Olduğunu Söyledi,Paylaşmak,Kullanmak Vs... Daha Ne Mp3 Yayınlar Oldum Nede Mp3 İndirir.

Şimdi Mp3 Tamam Dediğimiz Gibi,Ya Programlar,Filmler,Oyunlar Bunlar Yabancı Yapımı,Çoğunlukla Böyle.Ama Çoğumuzun Bilgisayarı Kaçak Lisansız,Programların Çoğu Lisansız,Hepimizde Xp Var,CuteFtp Var,DreamWeaver Var Yani Hepimiz Kul Hakkına Mı Giriyoruz Çok Kötü ve Üzücü Bir Durum...

Benim Şahsen Film,Dizi,Program,Oyun Sitelerim Var.Hep Günaha Mı Giriyoruz.Acaba Yaşadığımız Çoğu Kötü Olaylar Bu Tarz Günahları İşlediğimizden Mi Başımıza Geliyor.İnanın 1 veya 2 Senedir Panik Atak,Depresyon Hastasıyım... Allah'a Şükürler Olsun İlaçlar Sayesinde İyim Düşünüyorum Ki Acaba W-arez Paylaşıp Kul Hakkına Giriyoruz Diye Mi Bu Hastalıklar Bizi Buluyor Bunuda Düşünmekteyim Eğer Öyleyse W-arezi Bırakmak Zorunda Kalacağım.Tüm Herkezin R10'daki Tüm Arkadaşların Yorumları Benim İçin Değerlidir.Herkezi Bu Konuda Yorum Yapması İçin Davet Ediyorum...

Son Olarakta Söylemek İstediğim Şu Diziler Tv'de Yayınlanıyor.Kimse Ücret Ödemiyor,Ama İnternette Yayınlanınca W-arez Oluyor Niçin ? Filmleri Satın Alsak 3-4 Film 30-40 Tl Eder Türkiye'de Kimsede Böyle Bütçe Yok,Oyunları Alsak En Kötü Oyun 19 € 99 € Olanlar Var,Programlar Deseniz Xp Lisansı 160 $ , Vista 300 Küsür $ , Türkiye'de Acaba W-arez Bu Yüzden Mi Çok Kullanılıyor Bunlarıda Merak Etmekteyim...

Teşekkürler - AdminS