sanki o kadar parayi sitem webadam´a referans olsun diye kuruldu. sen hicbir sorunu halletmeye yaklasmazken her konuda sitemin adresini referans diye kullanmani istemiyorum webadam.
Sildirtme bana siteyi!
scriptteki bircok sorunu parasiyla baska bir arkadasa giderttim. Orjinal halinde ciddi sorunlar vardi. Ne zaman bir sorundan bahsetsem sallamasini iyi biliyorsun. Paranla rezil olmak gibi bir durum benimkisi. Kac yüz euro para aldin ve sorunlarini halletmek icin bile paradan kacinmazken sattigin scriptin arkasinda bile durmuyor, ama hala satmayada sıkılmıyorsun.
Elindeki Orjinalini bile satmaya cesaret edemiyorsun. Uyduruk hikayelerle bendeki son halini almayi biliyorsun. Bu kadar müsterisine saygisiz bir insan olamaz. Müsterilerine az saygili ol. Saygi karsiliklidir, aynen senin gibi yaklasirim bundan sonra haberin olsun, ticaret yapıyorsan, ticaret ahlakını yerine getirmesinide bileceksin.