Merhaba arkadaşlar yorumlarınız arkadaşımızın paylaştığı bu arkadaşlık scriptinin , arkadaşlık scripti olmadığı yönde. Fakat biraz inceleyip araştırsaydınız bu scriptin hem forum olarak ayrı kurulabileceğini + bir özellikten bahsediyorum. Hemde facebook tarzı arkadaşlık sistemi olarak kullanılabileceğini keşfedebilirdiniz.

Script özelliklerinden biraz bahsetmek gerekirse.

Üye olabilir, üye panelinizi düzenleyebilir , arkadaşlar ekleyip kendinize blog yapabilirsiniz. grup kurabilir avatar resimlerinizi yükleyebilirsiniz vs gibi kısacası facebook tarzı özellikleri olan bir script. Forumu demo olarak vereyim sizlere. SohbetxL.Com - sohbet, chat, sohbet odaları, chat sohbet, çet, mynet sohbet bunu sadece demo olarak nasıl birşey olduğunu gözlemlemek amacıyla kurmuştum fakat iyi bir forum sistemi'de mevcut bu script'de. yorum yazan bir arkadaşımız demiş Sanırım TÜRKÇE'de deil.. sistemin seo kurulumları mevcuttur. Bir başka arkadaşımızın kurmuş olduğu konu'da paylaşımında yapıldığı arkadaşlık scripti demosu DostlukMekani.NeT ...:ostlugun Yeni Mekani Burası::.. Türkçe Discuz! inceleyebilirsiniz... Sistem oldukça güzel bir performans ile çalışmakta ve sunucuyu yormamaktadır. Arkadaşlık sistemi tek başına 2 ek dosya ile kurulabilir. Buna forumuda entegre edebilme özelliği sağlanmıştır sistemde. Yapımcı ben değilim 1 2 Hafta izlenim sonucu bildiklerimi paylaştım. Gözlemleyip incelemek birazda araştırmak gerekir yorum yapmadan önce. Türkçe destek sitesi mevcut Google da Discuz Destek sitesi olarak aratarak bulabilirsiniz. bilgi paylaşıkça çoğalır. Hayırlı paylaşımlar...